Lisa van den Akker
Lisa van den Akker Nieuws 1 apr 2022
Leestijd: 3 minuten

De beste 1 april grappen van 2022 waar alle ouders intrappen

Het is vandaag weer 1 april, of te wel: nationale grappendag. De enige dag in het jaar dat je ongelimiteerd grappen mag uithalen met je partner, vrienden, collega’s of kinderen. Bovendien ben je waarschijnlijk extra op je hoede voor andere grappenmakers. Dat zijn niet alleen mensen om je heen, nee, ook veel bedrijven maken dankbaar gebruik van 1 april. Wij zetten de beste 1 april grappen van 2022 op een rij.

Wat jij kan, kan een ander natuurlijk ook. Daarom moet je vandaag ook goed opletten op wat bedrijven zeggen of bekendmaken. Wij zetten de leukste en beste 1 april grappen van 2022 voor je op een rij.

Beste 1 april grappen van 2022

Van sommige van deze grappen zouden we willen dat ze wél echt waar waren…

1. Knappe verloskundige

Verloskundig Centrum plaatste gisteren een post op Facebook waarin ze een nieuwe collega introduceren. De knappe Thijs (op de foto zonder t-shirt) mag met recht een hottie genoemd worden. Volgens het bericht is Thijs bezig met zijn eindstage en aanwezig bij spreekuren én bevallingen. Het bericht ging binnen no-time viral en vrouwen reageerden massaal. Helaas is het een grap geen knappe verloskundige dus. Hoewel helaas, wie wil er zo’n vent tussen haar benen als je ligt te persen? Precies…

2. Automatische kinderopvang in de Efteling

De Efteling ging dit jaar all-out met een geweldige 1 april grap. Wanneer je de foto’s ziet kun je bijna niet anders dan het geloven. Het bericht werd dan ook door veel media opgepikt. De Efteling zou namelijk komen met een “volautomatische kinderopvang” onder de naam Efteling Wonderclaud. Ouders zouden dan hun kroost kunnen achterlaten in een kluis, zodat ze zonder kinderen het park kunnen ontdekken. Klinkt heerlijk, maar helaas, ook niet waar…

efteling
Bron: Efteling

3. Binnenstebuiten boxers

Ook Hema kwam met een briljant idee. Zeker voor alle ouders waarvan de wasmanden dagelijks uitpuilen. Namelijk: de binnenstebuiten boxers. Ja dat klopt, boxershorts die je na het dragen binnenstebuiten kunt keren en gewoon nog een keer kunt dragen. Klinkt vies, maar eigenlijk best goed voor het milieu. Toch denken we niet dat Hema écht van plan is deze boxers op de markt te brengen.

4. ANWB-setje

Je kent ze wel, de ANWB-stelletjes met matchende regenjacks. Sterker nog, soms voelen wij onszelf wel een beetje veranderen in zo’n ANWB-setje. Want eerlijk, comfort gaat voor veel ouders toch boven fashion. ANWB speelt met hun 1 april grap in op deze zogenaamde ANWB-stelletjes, je zou namelijk nu kunnen trouwen volledig in een ANWB-outfit. Bij deze grap zijn we dan wel weer blij dat hij niet waar is.

5. Herbruikbaar condoom

Nog eentje waarvan we blij zijn dat hij niet klopt. Pieter Pot en de Condomerie zouden namelijk samen een herbruikbaar condoom introduceren. Natuurlijk zijn wij als ouders bezig met voorbehoedsmiddelen en duurzaamheid, maar hier hebben we maar één woord voor: gatver.

1 april! 19 (onschuldige) grapjes om bij je kind uit te halen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme