8 Manieren hoe je in het bijzijn van je kinderen kan zeggen dat je zin hebt in seks

Relatie Marleen Staal 18 apr 2019
Leestijd: 3 minuten

Een beetje flirten met je lief. Dat vergeet je soms nog weleens als je tot aan je oksels in het speelgoed en de vuile vaat staat. Helemaal niet erg, maar een beetje zwoel knipogen op zijn tijd laait het vuurtje tussen jullie zo weer op. En dat kun je zelfs doen als de kinderen in de buurt zijn.

Je houdt ontzettend veel van ze, maar erg good for the mood zijn die knetteractieve koters nou niet bepaald. Je energie is al ver te zoeken en weer zin maken in seks is soms wel het laatste waar je aan denkt na een lange dag. Kinderen geven je een hoop liefde, maar kosten je ook een hoop tijd en aandacht. Extra belangrijk om de aandacht ook weer eens op je partner te richten.

En dat begint bij een stevig potje flirten. Een paar simpele hints en je hebt genoeg flirtmateriaal om een hele dag naar elkaar te verlangen.

Codetaal

“Zeg schat, mijn motorolie is op. Wil je me zo even helpen bijvullen?” Kinderen hebben geen idee waar je het over hebt, maar jij bedoelt natuurlijk net even iets anders dan samen de onder motorkap duiken. Verpak je sexy boodschap in een alledaagse zin, spreek bepaalde codewoorden af zodat jij en je partner weten dat jullie zin hebben in elkaar. Samen stiekem gniffelen is heerlijk om nader tot elkaar te komen.

Beetje billen knijpen

Een klein kneepje in zijn of haar kont of voetje vrijen aan tafel als de kinderen helemaal opgaan in hun krokante kipschnitzel. Het is niet alleen spannend om in het geheim een beetje onder de tafel te freubelen met jullie voeten, maar het helpt ook voor de mood. Maar een stevige kus kun je natuurlijk altijd geven als je kinderen erbij zijn. Dat laat alleen maar zien hoeveel jullie van elkaar houden.

Geef je bloot

Natuurlijk trek je niet ineens je broek uit waar de complete visite bij is, maar speel een beetje met de rand van je bloesje of – als de kinderen in de woonkamer spelen en jullie de keuken opruimen – trek een klein stukje van je shirt omhoog. Helaas pindakaas, de seks zal even moeten wachten tot de kinderen naar bed zijn. Maar ondertussen kan je lief wel de hele tijd aan je denken.

Je lief mag kiezen…

… welk sexy slipje je aandoet vandaag. Je hoeft verder de hele dag niks te zeggen. Een paar steelse blikken over en weer op de bank is genoeg. Nu alleen wachten tot het bedtijd is voor de kids en dat spannende setje tevoorschijn kan komen.

Stiekeme berichtjes

Als je kinderen nog niet kunnen lezen, dan zijn sexy whatsappjes een fantastische uitlaatklep voor romantisch en flirterig geneuzel. Maar een ouderwets briefje in zijn of haar lunchtrommel of in zijn of haar schoen doen ook wonderen. Het kost weinig moeite en met pen en papier kun je niet duidelijker zijn in wat jij vanavond wilt. “Toetje om 22:00. Wees op tijd. Locatie: het bed.”

Massage

Elkaars voeten na een lange dag masseren of de schouders even losmaken kan prima terwijl de kinderen rustig zitten te spelen. Die zien echt niet wanneer er tijdens een massage een vingertje speels omhoog kruipt. Een beetje teasen voert de spanning lekker op. Dan zijn jullie alvast opgewarmd voor wanneer het moment daar is.

Cadeautje

Je vergeet het misschien wanneer je kinderen hebt, maar verwen je lief ook af en toe eens met een cadeautje. Een kleinigheid dat een beetje hint naar een avondje tussen de lakens. Zoals een doosje aardbeien en een fles slagroom. De kinderen denken: een lekker toetje, maar jij houd stiekem wat achter de hand voor later op de avond…

Doe het onverwachte

Trek jij bijna nooit meer een jurkje aan en ligt je lippenstift ergens op de bodem van de speelgoedkist? Verruil je dagelijkse kloffie voor een outfit dit je zou dragen op een date. Maak je mooi, trek iets aan waarin je je on top of the world voelt en de magie doet de rest. Je kinderen valt het misschien niet op, maar je lief kijkt zeker zijn of haar ogen uit. Dat wordt een groots verlangen naar meer!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen