Deze BN’ers verwachten een kind in 2023

Zwanger Kiki Meijer 2 mrt 2023
Leestijd: 4 minuten

De BN’ers zijn weer druk bezig geweest om de lijst met zwangerschapsaankondigingen aan te vullen. Meerdere bekende Nederlanders verwachten dit jaar een kind. Welken dat zijn, zochten we voor je uit.

Misschien ben je er zelfs al een paar tegengekomen via de socials. Bij sommigen staat het beschuit met muisjes al klaar.

BN’er-baby’s in 2023

Voor de zwangerschapsaankondigingen die jij hebt gemist, geen zorgen, wij zetten ze voor jou op een rijtje.

Sophie Ousri

De 24-jarige influencer en Youtuber Sophie Ousri kondigde samen met haar vriend aan in verwachting te zijn. Dit deelde zij op Instagram. Sophie is via het fertiliteitstraject ICSI zwanger geworden, maar kreeg hier veel negatieve reacties op via sociale media.

Om de vooroordelen tegen te spreken, maakte ze een YouTube-video over haar ervaring met ICSI. De influencer was eerder al een keer zwanger, maar is toen spijtig genoeg van een miskraam bevallen.

Sophie is nu dolgelukkig met haar zwangerschap en kondigde pas geleden aan van een meisje te bevallen. Hoe leuk!

 

Vita Boers

De zwangerschapscontent op haar Instagram heb je de laatste tijd vast wel voorbij zien komen. Influencer Vita Boers en haar partner Roderick zijn samen in verwachting van hun eerste kind. De influencer vertelt op Instagram: “Ik kan het nog steeds niet geloven, mijn allergrootste droom is uitgekomen.”

Elise Boers

Zusje Elise Boers, die in 2020 beviel van haar tweeling Wolf en Luca, is nu voor de tweede keer in verwachting. De kans om nog een keer een tweeling te krijgen is iets groter wanneer je al een keer een tweeling hebt gehad, maar dit keer is het bij eentje gebleven. De familie Boers krijgt er dus over een tijdje twee nieuwe familieleden bij.

Eva Jinek

Onze talkshow-koningin Eva Jinek (44) deelde onlangs op Instagram dat ze in verwachting is van haar tweede kind. Ze vertelt dat ze al maanden met een ingehouden buik rondliep in de studio. Ze vind het erg leuk dat haar zoon Pax ook straks iemand heeft om samen mee op te groeien, net zoals zij dat met haar broer had.

Gaby Blaaser

Gaby kondigde in december op Instagram het prachtige nieuws aan dat ze samen met haar nieuwe vriend in verwachting is. “The best accident that ever happened to us”, schreef de influencer toen.

Tijdens Echte Meisjes In De Jungle kwam Gaby erachter dat zij in verwachting is. Ze was overtijd en maakte hier eerst nog een grapje over, maar later bleek dat ze toch wel écht zwanger was. Twee weken geleden deelde zij via Instagram de gender reveal van haar kind. Het wordt een meisje!

Roy Donders

Roy Donders is samen met zijn vriendin Michelle al een paar maanden in verwachting. Waar hij voorheen relaties had met mannen, kreeg hij kriebels in zijn buik voor Michelle.

De stylist uit het zuiden kreeg in het ziekenhuis te horen dat hij traag zaad had. Dat ze zo snel in verwachting zouden raken, had hij nooit verwacht. De trotse ouders maakten tijdens de gender reveal bekend dat ze een meisje krijgen.

Sarah Chronis

Actrice Sarah Chronis is samen met acteur Kay Greidanus in verwachting van hun tweede kind. Het stel is al tien jaar samen en staat te popelen om hun kleine meid te verwelkomen.

Dylan Haegens en Marit Brugman

Al een tijd geleden maakten Dylan en Marit op hun bruiloft nog meer mooi nieuws naar buiten: ze zijn in verwachting! Op Instagram vermeldt het koppel intens gelukkig te zijn. Ook vermelden ze dat baby Haegens is uitgerekend op 1 april. En nee, dat is geen grapje.

Diederik Jekel

Er is een sciencebaby op komst. Wetenschapsjournalist Diederik Jekel en zijn vriendin Eline zijn intens blij, want ze zijn in verwachting. Vorig jaar eindigde hun eerste zwangerschap in een miskraam.

Diederik laat op Instagram weten dat hij maar al te goed kan begrijpen hoe het blije nieuws kan overkomen bij sommige mensen. “Daarom wil ik graag benadrukken dat als dat voor jou zo is, ik weet hoe je je voelt en alleen maar liefde en begrip voor je heb”, schrijft Jekel.

Laura Ponticorvo

Dochter Giulia krijgt er een broertje of zusje bij. Laura is namelijk voor de tweede keer in verwachting, samen met haar man Ryan. Haar eerste dochter werd met 34 weken geboren.

Laura deelt graag haar verhalen over de vroeggeboorte. Ze merkt dat veel moeders, door trauma’s aan hun eerste zwangerschap, een tweede zwangerschap niet meer aandurven. Ze hoopt moeders hiermee te kunnen helpen en steunen.

Jaaroverzicht: deze BN’ers kregen in 2022 een baby

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme