Wilma Groothuis
Wilma Groothuis Celebs 27 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Jaaroverzicht: deze BN’ers kregen in 2022 een baby

De bekende Nederlanders hebben dit jaar niet stilgezeten: er zijn een hoop baby’s geboren. Bij welke bekende Nederlanders ligt er sinds dit jaar een kleintje in de woonkamer? Wij vertellen het je.

Je zult een aantal vast voorbij hebben zien komen: de bekende Nederlanders die vol trots aankondigden dat ze bevallen waren van een kind. Bij de één is het de eerste, bij de ander al de derde. Maar het blijft leuk nieuws om mee te krijgen.

Deze BN’ers werden ouders in 2022

Onder andere deze BN’ers kregen in 2022 een kind en bedachten de mooiste babynamen.

Marieke Elsinga

Deze zwangerschap hebben we waarschijnlijk allemaal wel meegekregen. Marieke Elsinga beviel vorige maand van haar eerste kind, genaamd Jip. Ze verwachtte haar zoon samen met haar vriend Sander. Op 9 november werd hij geboren.

Florine Hofstee

Florine uit Echte Gooische Moeders werd dit jaar samen met haar partner Jeroen ouders van hun tweede kind. Het jongetje kreeg de naam Don Jan Stoop en werd het broertje van Beer. Hij werd geboren op 7 december.

Lauren Verster

Programmamaakster Lauren Verster werd afgelopen november moeder van haar derde kind, Louis. Ze had samen met haar vriend al twee dochters, Leentje en Meggy. De zussen zorgen goed voor hun broertje, liet ze in haar instapost weten.

Nienke Plas

Youtuber Nienke Plas kreeg in november samen met haar partner Resley hun derde kind. Ze hebben al twee zonen, Frenky-Dean en Novi-Jaxx, en op 25 november kregen ze een dochter. Ze kreeg de naam Harley Emani Nya.

Anouk Hoogendijk

Oud-voetbalster Anouk Hoogendijk beviel in november van haar tweede kind: Jip. Haar vriend Pieter en zij hadden samen al een zoontje, Sonny.

Romee Strijd

Topmodel Romee Strijd maakte vorige maand bekend dat ze op 11 november was bevallen van haar tweede kind. Het meisje kreeg de naam June en is het kleine zusje van Mint, het eerste kind van Romee en haar partner Laurens.

Vivienne van den Assem

Op 28 oktober is Vivienne van den Assem moeder geworden van haar tweede kind. Het meisje kreeg de naam Anouk en is het zusje van zoon Guus, het eerste kind van Vivienne en haar partner Arne.

Shary-An

Zangeres Shary-An kreeg samen met haar partner Nena op 9 oktober dochter Claes. Samen hebben zij nog een dochter, genaamd Billie.

Zo leer je van je lichaam houden tijdens je zwangerschap

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme