Bo: ‘Ik werd verkracht door mijn Tinderdate’

Relatie Janneke Juffermans 19 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Laatst zag ik dat er nu zo’n noodknop is op Tinder, waar je op kan drukken als je tijdens een date hulp nodig hebt. Een heel goede zaak vind ik. Maar voor mij komt het te laat, want ik werd verkracht door mijn Tinderdate.

Verkracht door mijn Tinderdate

We waren al een of twee keer met elkaar uitgeweest. Een heel knappe jongen met een motor die ontzettend lekker eten had meegenomen toen we de eerste keer gingen picknicken. Wel vond ik dat hij heel snel over ging tot zoenen en toen ook al meteen aan mijn borsten wilde zitten. Eigenlijk vond ik dat onprettig, maar ik liet het toe en er waren ook veel leuke dingen aan hem. Toen hij aanstuurde op een volgende date en daarna nog één, wilde ik hem wel bij mij thuis uitnodigen.

Die avond had ik lekker voor hem gekookt en was het heel gezellig. Wel had hij veel commentaar op mijn inrichting. Dat maakte me onzeker. Eigenlijk wilde ik nog niet vrijen, maar hij nam al snel het initiatief en ik liet het gebeuren, vond het ook wel prima eigenlijk.

Daarna vielen we in slaap, maar midden in de nacht werd ik wakker van dat hij me aan het penetreren was. Ik vond het verschrikkelijk. De volgende ochtend trilde ik als een riet en vertrok hij snel. Toen ik er over nadacht realiseerde ik me dat hij me eigenlijk verkracht had en ik wilde hem aangeven op Tinder, maar dat kon niet. Hij had de match opgeheven.

Nog steeds heb ik walging als ik aan die avond terugdenk. Een hele tijd heb ik niemand gedate. Nu ben ik voorzichtig weer begonnen en spreek niet snel meer bij mij thuis af of bij hem en let heel erg op hoe hard iemand in de eerste dates al van stapel loopt. Als dat te snel is naar mijn smaak, is de date meteen afgelopen.

5 feministische series om in het weekend te bingen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme