Fifty Shades? Deze 5 boeken tillen je orgasmes écht naar een hoger niveau

Body Chiara Izelaar 5 feb 2019
Leestijd: 3 minuten

Orgasmes zijn geen pre tijdens de seks, maar wel een fijne bijkomstigheid. Vooral wanneer ze zo heftig zijn, dat je tenen ervan beginnen te krommen. Net wanneer je ervan overtuigd ben dat het niet beter kan, hebben wij goed nieuws voor je. Jouw hoogtepunten kunnen nog intenser worden!

Als je dacht dat er op dit moment gerefereerd zou worden naar de reeks van Fifty Shades, heb je ‘t flink mis. Er is niets mis met kinky taferelen in de slaapkamer (of sekskelder), maar goede seks zit ‘m toch echt in kennis. En waar kun je betere kennis opdoen dan uit boeken? De volgende sexy boeken zullen je zeer zeker niet teleur stellen!

 

Kom je ook?

LotteLust, hét platform voor vrouwen over liefde en seks, brengt vandaag haar allereerste boek uit. Hoewel eenderde van de mannen er nog steeds vanuit gaat dat vrouwen enkel van penetratie klaarkomen, weet redactrice én schrijfster van het boek Laura Hiddinga wel beter. In deze ultieme orgasmegids staat alles wat iedere vrouw – en man – moet weten over het vrouwelijk orgasme. Van communiceren met je partner over seks tot de beste standjes om klaar te komen en het ontdekken van de 13 soorten orgasmes voor vrouwen. Na het lezen én uitoefenen van alle praktische tips bereik je zonder twijfel de meest intense orgasmes ooit! Je kunt het boek hiervoor €15,- bestellen.

12 orgasmes

We geven het misschien niet altijd toe, maar de meeste vrouwen halen meer voldoening tussen de lakens als er een orgasme bij komt kijken. Dit is positief, want orgasmes verlagen je stressniveau, geven je een immuunsysteem een boost en zijn beter voor je brein dan menig puzzels. Ann Cuyvers adviseert al meer dan 20 jaar vrouwen over intimiteit en is ervan overtuigt dat weinig vrouwen alle kennis hebben om een ultiem hoogtepunt te bereiken. Dit terwijl orgasmes ons zoveel moois kunnen brengen. Met behulp van 12 orgasmes leren vrouwen – aan  de hand van technieken, tips en adviezen – hun lichaam verkennen. Pas als je echt loskomt en weet wat werkt voor jou haal je alles uit je orgasmes! Je kunt dit boek voor €21,99 bestellen bij Bol.com.

12 orgasmes

Het clitorisboek

De Belgische auteurs Alexandra Hubin en Caroline Michel vonden dat het belangrijkste vrouwelijke genotsorgaan té lang onderdrukt was. De clitoris moest in het licht worden gezet. Het Clitoris-boek beschrijft interessante feitjes over de clitoris en doorbreekt taboes. De tone of voice is luchtig, grappig en lekker vlot. Het boek staat niet garant voor een goed seksleven, maar biedt wel veel nieuwe invalshoeken waarmee je je eigen seksualiteit opnieuw kunt uitvinden. En je clitoris door én door leert kennen. Wat uiteindelijk toch leidt tot ongekende hoogtepunten! Je kunt het clitorisboek voor €15,- bestellen bij Bol.com.

het clitorisboek

Kom als jezelf

Seks is pas écht fijn als je van top tot teen weet hoe jouw lichaam in elkaar zit. Alleen dan weet je precies wat je wil. Op basis van recent wetenschappelijk onderzoek legt schrijfster Emily Nagoski uit hoe je lichaam tot in de puntjes werkt. Net als je dacht het allemaal door te hebben, raak je nog versteld van alle wetenschappelijke feitjes. Wist je bijvoorbeeld dat iedere vrouw anders reageert op seksuele prikkels? En dat alledaagse issues een grote invloed hebben op onze opwinding? Dit boek helpt je je eigen seksualiteit ontdekken, voelen en identificeren. Je kunt dit boek online voor €22,99 bestellen via Bol.com.

Seks!

De titel laat er geen gras over groeien, dit boek gaat over seks. Kort, maar krachtig, evenals het boek. Het blijkt namelijk dat seks een essentieel onderdeel is van Nederlandse burgers. Maar vaak missen zij de absolute must haves om alles uit hun slaapkameravontuurtjes te halen. Schrijvers Rik van Lunsen – arts-seksuoloog van het AMC – en Ellen Laan – hoogleraar seksuologie en psycholoog in het AMC – ondervonden dat er weinig aandacht wordt besteed vraag “Hoe beleef je plezier aan seks?” In Seks! leggen zij – aan de hand van wetenschappelijke bewijzen – uit dat stimulus, context en communicatie gelijk staan aan een genot tussen de lakens. Je scoort dit boek voor €22,99 bij Bol.com.

 

Toe aan nog meer Me-Time? Je wilt vandaag nog aan deze boeken top 10 beginnen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme