Lisa van den Akker
Lisa van den Akker Kinderen 10 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Een (gezamenlijk) cadeau voor een babyshower? Dit zijn de leukste ideeën

Een feestje voor de zwangere vrouw en de ongeboren spruit, babyshowers zijn inmiddels bijna een traditie voor iedere zwangere vrouw. De een doet het groot, de ander klein. Met spelletjes of zonder. Maar wat er altijd bij hoort zijn cadeaus. Maar wat is nou een leuk (gezamenlijk) cadeau voor een babyshower? Wij hebben wat ideeën.

Het is nog niet zo gemakkelijk, een cadeau kopen voor een babyshower. Vooral niet als je een beetje origineel voor de dag wil komen. Gelukkig weten wij waar alle zwangere vrouwen blij van worden.

Leukste cadeau babyshower

Onderstaande cadeaus kun je natuurlijk allen geven, maar ze zijn ook heel erg geschikt als gezamenlijk cadeau van de hele groep. Scheelt weer in de kosten, en voorkomt dubbele cadeautjes.

1. Fotoshoot

Een zwangerschaps-fotoshoot of newborn-fotoshoot is een prachtige herinnering aan een bijzondere periode. Vaak zijn deze speciale fotoshoots best prijzig, dus daarom perfect als gezamenlijk cadeau.

2. Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage is een massage die precies is afgestemd op de zwangere vrouw. Vaak is er bijvoorbeeld extra aandacht voor het bekken. En wist je dat er speciale tafels zijn (met een gat voor de buik) waar zwangere vrouwen op kunnen liggen. Een lekkerder cadeau kunnen we ons niet voorstellen!

3. Cursus babymassage

Ook leuk, een cursus babymassage voor na de bevalling. Babymassage kan helpen om de moeder-kind band te versterken en is bovendien een heerlijk momentje qualitytime voor mama en kind.

4. Schoonmaakster

Heerlijk voor de laatste loodjes, of de eerste weken na de bevalling. Een schoonmaakster die even alles voor haar rekening neemt. Regel een schoonmaakster voor een aantal weken of maanden. Zodat de mama (in spé) even heerlijk met de beentjes omhoog kan.

5. Thuisbezorgd

Als zwangere vrouw heb je niet altijd zin om te koken. Dus dan is een cadeaubon van Thuisbezorgd of een andere bezorgdienst heel erg welkom. Scheelt toch weer een avondje koken voor de (aanstaande) ouders, wat trouwens ook heel welkom is met een newborn in huis.

6. Babymoon

Een heerlijk nachtje weg voor de aanstaande mama en haar partner. Dat is nog eens een goed idee. Zijn er al oudere kinderen? Biedt daar dan ook opvang voor aan.

7. Cadeaubox

Er bestaat ook een speciale cadeaubox voor vrouwen die in hun laatste trimester zitten. De Laatste loodjes cadeaubox is speciaal voor zwangere vrouwen en bevat alleen maar cadeaus voor de mommy to be zelf! Dat is ook weleens leuk.

Lees ook:

Dé babyshower cadeautip: geef de mommy-to-be en haar lover een babymoon cadeau!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme