Ai! Chrissy Teigen krijgt een tik op de vingers van de moedermaffia om een topless foto met haar kind

Lifestyle Sophie Nortier 18 mrt 2021
Leestijd: 3 minuten

De moedermaffia, ze hebben altijd commentaar op iedereen die het niet doet zoals het volgens hen zou moeten. En nu is Chrissy Teigen (wederom) het doelwit. Want de beroemde moeder plaatste een foto online waar haar zoontje haar ‘op de schouders’ neemt. En tja, toen had ze geen BH aan…

Als moeder weet je dat je nooit een seconde privacy kunt verwachten. En deze foto bewijst dat maar weer eens al te goed. Want de hete dame kreeg bezoek van haar 2-jarige zoontje, nét toen ze een spicy foto wilde maken. En dat valt niet in goede aarde bij de vele moeders op het web.

Chrissy Teigen topless op de foto met haar kind

‘Aan de kant alsjeblieft, mama probeert er sexy uit te zien’ schrijft ze eronder. En ondanks dat ze genoeg bijval krijgt van haar trouwe fans die wél kunnen waarderen van Teigen allemaal online zet, krijgt ze een enorme lading commentaar over zicht heen. ‘Je bent ziek dat je dit post!’, ‘wtf’, ‘Het zou bijna grappig zijn als het niet zo walgelijk en afschuwelijk was’.

Dit bericht bekijken op Instagram Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen)

Het grote probleem?

Blijkbaar vinden mensen het nogal vreemd dat een kind de borsten van zijn moeder ziet. Of wellicht is het een probleem dat de rest van de wereld weet dat het kind ze ziet? Wij begrijpen in ieder geval niet wat de mensen bezielt die hier een probleem in zien. Het is slechts een zeer herkenbaar momentje (oké, zonder die geweldig mooie glam natuurlijk, want bij ons hangen de wallen gewoon tot onze enkels, is ons haar ongekamd in een knot gefrommeld en lopen we op sloffen ipv pumps).

We weten maar al te goed hoe vaak je als moeder door het huis rent in je (halve) nakie, terwijl je ook de tanden van je kind poetst of een poepexplosie verschoont. Je mag geluk hebben dat je niet vergeet iets aan te trekken op het moment dat je partner de kids naar school brengt en jij ze bij de deur staat uit te zwaaien.

Maar gelukkig is Chrissy er een die geen blad voor de mond neemt en met een reactie korte metten maakt met haar haters. ‘Ze moesten eens weten, we gaan ook samen in bad’ schrijft ze onder een van de reacties.

Gigi Hadid deelt details over haar bevalling en de opvoeding van dochter Khai

Internet shaming van moeders

Het is overigens niet de eerste keer dat de welbekende moedermaffia een beroemdheid te schande zet voor een on-preutse foto. Ook Olivia Wilde kreeg een tijd geleden een waterval aan haat over zich heen omdat ze een foto plaatste waar ze haar zoontje een kus op de mond gaf…!

Dit bericht bekijken op Instagram Een bericht gedeeld door Olivia Wilde (@oliviawilde)

Volgens de reacties is het niet gepast je kind op de mond te kussen ‘Je kind kussen zoals je je man zou kussen, doe je niet!’ en ‘Ehhhhh je gaat je kind lip-aids geven’.

Ehhh, ja precies. Dat is inderdaad hoe het werkt…

Kim Kötter deelt super schattige foto’s van baby Ted en zijn broers

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme