Lisa van den Akker
Lisa van den Akker Lifestyle 2 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Kim Kötter deelt super schattige foto’s van baby Ted en zijn broers

Voor wie het nog is ontgaan, Kim Kötter en haar grote liefde Jaap Reesema zijn sinds kort de trotse ouders van drie knappe zoons. De jongste aanwinst, Ted. Werd 23 februari geboren. Daarmee is hij de derde zoon van het stel. Eerder kregen zij al zoon Muck en zoon Youp. Het stel is dolgelukkig met hun newborn, en laat dat zien door enorm schattige foto’s van ze te delen.

Dat Kim Kötter zwanger werd van hun derde kindje kwam voor het stel als een verrassing. Muck en Youp werden namelijk beide geboren na een IVF traject. Op een spontane zwangerschap hadden ze dan ook niet gerekend. Toch gebeurde het tijdens Corona en daarmee waren ze natuurlijk heel erg blij. Een onverwachts cadeautje noemde het stel het destijds.

Pittige bevalling

Aan Shownieuws vertelt Kim dat de bevalling van Ted haar niet is meegevallen. Hoewel ze had gepland om (net als bij haar tweede bevalling) thuis te bevallen, kon dat op het laatste moment helaas toch niet. Omdat de weeën niet op gang kwamen moest Kim naar het ziekenhuis, waar ze met enige medische hulp uiteindelijk beviel van haar derde zoon. Ze is dan ook blij dat de bevalling voorbij is, en verkeerd momenteel op een blauwe wolk.

Ellie Goulding vindt zwanger zijn tijdens Corona eenzaam

Trotse moeder

Dat Kim onwijs trots is op haar drie zoons is logisch, ze post dan ook het ene na de andere prachtige plaatje van haar kroost op Instagram. Zo deelde ze onlangs nieuwe foto’s waarop het drietal te zien is. Op één foto is de kleine Ted te zien met zijn twee grote broers die vertederend naar hem kijken. ‘De Reesema’s’ luidt het onderschrift. Wij vinden de drie in ieder geval onwijs schattig. Wat jullie?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 
Een bericht gedeeld door KIM KÖTTER (@kimkotter)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 
Een bericht gedeeld door KIM KÖTTER (@kimkotter)

Babyboom: deze celebrities verwachten een kleintje in 2021!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme