Ellie Goulding vindt zwanger zijn tijdens Corona eenzaam

Lifestyle Lisa van den Akker 25 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Corona en de lockdown hebben invloed op iedereens leven. Zo ook op het leven van de sterren. Zangeres Ellie Goulding kwam er tijdens de pandemie achter dat ze zwanger is van haar eerste kindje, en vindt dat af en toe best eenzaam.

Zwanger zijn is natuurlijk een bijzondere periode, en misschien wel extra als het de eerste keer is. En als het dan ook nog eens tijdens deze vreemde periode van afstand houden, sociale isolatie en lockdowns is, heeft dat veel impact. Ook voor Goulding die afgelopen dinsdag voor het eerst bekend maakte dat ze zwanger is aan het tijdschrift Vogue.

Heb je knoeiende kids? Chrissy Teigen zweert bij deze handige antilekbeker voor haar peuter

Eenzaam tijdens de zwangerschap

Goulding en haar man Caspar Jopling zagen de zwangerschap niet aankomen, maar zijn desondanks dolgelukkig. Inmiddels is ze al dertig weken zwanger, maar ze vindt het fijn dat haar zwangerschap niet eerder naar buiten is gekomen.

De 34-jarige zangeres vertelt dat ze de zwangerschap soms best eenzaam vindt tijdens deze periode van Corona en lockdowns. ‘Je hebt je partner en je vrienden, maar verder is het een reis die je in je eentje doormaakt. Het maakte dat ik extra beschermend was over mijn zwangerschap maar ook dat ik het heel lang alleen voor mezelf wilde houden.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 
Een bericht gedeeld door elliegoulding (@elliegoulding)

Moe en misselijk

De zangeres vertelt verder dat de vermoeidheid en misselijkheid iets was wat ze nog nooit eerder had ervaren. Ze heeft daarbij het gevoel dat er een soort taboe heerst op de uitdagende en minder leuke kanten van zwanger zijn. ‘Het is niet altijd sereen, en je bent niet altijd aan het stralen. Hoewel je ook niet ieder moment van de zwangerschap jezelf verschrikkelijk voelt, is het niet altijd makkelijk.’ Aldus de zangeres. Door haar zwangerschap kijkt ze wel op een nieuwe manier, met veel meer respect, naar vrouwen met kinderen.

Paris Hilton is begonnen met een IVF-traject – zodat ze voor een tweeling kan kiezen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Popsugar

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme