Paris Hilton is begonnen met een IVF-traject – zodat ze voor een tweeling kan kiezen

Lifestyle Eva ten Wolde 27 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

De kans is groot dat de steenrijke realityster Paris Hilton (39 jaar) binnenkort moeder wordt. Ze is samen met haar vriend Carter Reum (39 jaar) begonnen aan een IVF-traject. En niet omdat het niet lukt om zwanger te raken, maar omdat ze op deze manier voor een tweeling kan ‘kiezen’.

Ja, als je je hele leven al krijgt wat je hartje begeert…

Paris Hilton gaat voor een gezinsuitbreiding, maar niet zonder eisen…

De meeste vrouwen kunnen hun geluk niet op als ze twee streepjes op de zwangerschapstest zien staan – maar als je Paris Hilton heet, werkt dat net even anders. De dame heeft behoorlijk wat noten op haar zang, zelfs als het om haar toekomstige kinderen gaat.

De uitspraak ‘zolang het kindje maar gezond is, maakt het niet uit’ komt blijkbaar niet in de vocabulaire van Paris Hilton voor.

Paris Hilton wil een tweeling via IVF-traject

Paris windt er geen doekjes om: ze wil graag een tweeling. En dat is nog niet alles, want ze heeft ook nog voorkeur voor het geslacht. Het zou een jongen en een meisje moeten zijn. Ja, het lijkt bijna een bestelling. ‘Heeft u verder nog wensen, mevrouw?’ 

Het is over de hele wereld verboden, maar in de Verenigde Staten, Cyprus en Malta is het toegestaan om via een IVF-traject het geslacht van je kind(eren) te bepalen.

Advies van Kim Kardashian

Kim Kardashian heeft Paris Hilton op het idee van een IVF-behandeling gebracht. ‘Ik wist er eigenlijk helemaal niets vanaf,’ zegt de realityster. Kim heeft ervaring met IVF-trajecten (en het draagmoederschap), dus ze heeft Paris naar haar eigen vruchtbaarheidsarts doorverwezen.

Paris Hilton is klaar voor de volgende stap

Paris Hilton kan niet wachten om samen met Carter Reum de volgende stap in haar leven te zetten. Ze is klaar om eindelijk een ‘echt’ leven te hebben. Paris gelooft dat het stichten van een gezinnetje het doel van het leven is.

‘Ik heb nooit eerder kinderen gekregen, omdat ik nog niemand had ontmoet die deze liefde van mij verdiende. Ik ben dolgelukkig dat ik eindelijk mijn dream guy heb gevonden. We praten al een hele tijd over babynamen en dat soort dingen,’ zegt Hilton.

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme