Heb je knoeiende kids? Chrissy Teigen zweert bij deze handige antilekbeker voor haar peuter

Kinderen Eva ten Wolde 25 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

De zoektocht naar de ideale drinkbeker voor je peuter kan lastig zijn. Er zijn namelijk veel bekers waar je kind óf niet mee overweg kan óf een kliederboel mee veroorzaakt. Nou, celebrity mama Chrissy Teigen maakt voor eens en voor altijd een einde aan deze eeuwige zoektocht. Ze is namelijk lyrisch over deze antilekbeker voor haar peuter.

Er zijn inmiddels miljoenen moeders die óók niet meer zonder kunnen!

Dít is de drinkbeker waar iedere moeder met kleine kids van droomt

Een goede drinkbeker is essentieel als je kind vaarwel moet zeggen tegen de borst of fles. De beker helpt je kind met het ontwikkelen van een nieuwe vaardigheid, namelijk drinken uit een ‘echt’ glas.

De Munchkin Miracle 360 Trainer Cup is een musthave volgens de vrouw van John Legend en de enthousiaste ouders op het internet. De drinkbeker heeft voordelen voor kinderen en ouders. De beker is makkelijk in gebruik, maar hij is ook nog eens 100% lekvrij en kan in de vaatwasser. Wat wil je nog meer?

Leren drinken met de antilekbeker

Er is goed nagedacht over het design van de Munchkin Miracle 360 Trainer Cup. Het is namelijk mogelijk om aan alle kanten (360 graden) van de beker te drinken. De kinderen leren door deze beker hoe het is om uit een ‘echt’ glas te drinken. Het werkt namelijk op dezelfde manier, maar deze drinkbeker kan eventuele ongelukjes nog voorkomen.

De drinkbeker is beter voor het kindergebit

De Munchkin Miracle 360 Trainer Cup is niet alleen handig, maar ook nog eens beter voor het kindergebit. De tanden worden tijdens het drinken namelijk minder lang aan (suikerhoudende) dranken blootgesteld. Het drinken wordt namelijk in één keer doorgeslikt.

Bij het drinken uit een tuitbeker is het tegenovergestelde aan de hand, want kinderen hebben de neiging om hier aan te sabbelen. Het drinken wordt niet in één keer opgedronken, waardoor de voortanden langdurig worden blootgesteld aan suikers. Dit vergroot de kans op gaatjes aanzienlijk…

Thank you, Chrissy Teigen!

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme