Dit is het type vrouw waar een man op valt, op basis van zijn sterrenbeeld

Mind Sharon van der Werf 17 okt 2016
Leestijd: 3 minuten

Sterrenbeelden en hun betekenis, we love them. Een sterrenbeeld kan precies onthullen op wat voor type vrouw de man van je dromen valt. Ontrafel zijn sterrenbeeld en doe er je voordeel mee of check even of je dé catch van je wederhelft bent.

Ram

Een Ram-man is verloren als hij een sterke, onafhankelijke vrouw tegenkomt. Hij vindt het heerlijk als ze haar gedachten uitspreekt en elke uitdaging overwint. Succes en vermogen zijn krachtige afrodisia voor een Ram.

Stier

Een vrouw die zeer positief, leuk en vrouwelijk is, zal de aandacht van een Stier trekken. Ze moet hem een beetje door elkaar schudden en met beide benen op de grond zetten.

Tweeling

Een intelligente vrouw met veel creativiteit en humor, dat is het soort vrouw waar een Tweeling-man genadeloos voor valt. Zodra ze er in slaagt om zijn interesse te vangen, hem te blijven verrassen en te blijven fascineren, is ze onweerstaanbaar voor hem.

LEES OOK: Dít is dus het geheim van een lang en gelukkig huwelijk

Kreeft

Kreeften gaan voor vrouwen die een aura van onschuld om zich heen hebben hangen. Een vrouw moet volledig aan hem gewijd zijn. Hij voelt zich geroepen om haar te helpen en haar te beschermen.

Leeuw

Leeuw-mannen voelen zich aangetrokken tot opzichtige, zelfbewuste vrouwen die wel van een drankje op zijn tijd houden. Ze is zelfverzekerd en zorgt er altijd voor dat haar wenkbrauwen on fleek zijn, haar make-up goed zit en haar haar tot in de puntjes perfect is. Maar ze is niet alleen mooi: ze is ook slim én grappig.

Maagd

Maagden vallen voor het girl-next-door-type. Ze is mooi, maar ook enigsinds ingetogen en intelligent. Ze is verstandig, praktisch en zal niet zomaar een overdreven emotionele bui uitbarsten, omdat ze weet dat een Maagd-man daar niet van houdt.

Weegschaal

Een Weegschaal-man gelooft in de perfecte verhouding, dus hij zal ook altijd op zoek zijn naar de perfecte match. Wanneer ze die eenmaal gevonden hebben, zullen ze alles op alles zetten om de relatie goed te laten verlopen. Ze vallen voor vrouwen die knap, grappig en zelfverzekerd zijn.

Schorpioen

Schorpioen-mannen zijn altijd op zoek naar het beste van het beste. Zijn ‘eisenpakket’ is dan ook niet niets: hij valt voor een slimme, sexy, avontuurlijke, hartstochtelijke, atletische én onafhankelijke vrouw.

LEES OOK: Fotograaf legt de liefde op straat prachtig vast in een fotoserie

Boogschutter

De Boogschutter houdt van opwindende en energieke vrouwen. Zij moet de Boogschutter blijven uitdagen. Hij vindt het geweldig als zij hem stof tot nadenken geeft.

Steenbok

Het kost veel moeite voor een Steenbok-man om hopeloos verliefd te worden. Toch, als een sexy vrouw een eigen leven, carrière, hobby’s, interesses en dromen heeft, dan is ook de Steenbok om. Daarbij moet de vrouw overtuigend zijn, maar niet te opdringerig.

Waterman

Het soort vrouw waar een Waterman op valt, doet altijd haar eigen ding. Het kan haar niet schelen wat andere mensen van haar denken. Juist datgene is waarom een Waterman zo tot haar aangetrokken is – hij vindt het ongelofelijk sexy dat ze altijd zichzelf is.

Vissen

Vissen-mannen houden van liefde en zijn vaak verliefd, maar het soort vrouw die echt zijn aandacht trekt is zacht, gul, aanhankelijk, en open-minded. En aangezien Vissen ontzettend van kunst en muziek houden, moet de vrouw creatief zijn. Ze is een moederlijk type en iemand die vriendelijk is voor zowel mens en dier.

Famme’s Sharon, nam de proef op de som: ‘Ik vroeg aan mijn vriend, een Vissen-man, of hij zich een beetje kon vinden in de omschrijving. Ondanks dat hij ontkende dat hij vaak verliefd is (kijk, dat wilde ik even horen), was hij het verder wel eens met de omschrijving van zijn sterrenbeeld-droomvrouw. Gelukkig maar, want die beschrijving leek wel op mij gebaseerd. Alles klopt. Misschien moet ik toch maar vaker mijn horoscoop gaan lezen!’

Weten bij welk sterrenbeeld jij het beste past? Match of foute boel? Dit is jouw ideale partner volgens je sterrenbeeld

Bron hoofdfoto: Xiaohua Zhao, via The Huffington Post

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

yourtango

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen