Dominique: ‘Ik heb seks gehad met de man van m’n beste vriendin, op hún bruiloft’

Persoonlijk Lisa van den Akker 1 sep 2022
Leestijd: 4 minuten

Vreemdgaan op de bruiloft van je beste vriendin, notabene met haar gloednieuwe man: het klinkt als een een gebeurtenis die zich afspeelt in een film. Toch blijkt het ook de realiteit te zijn.

Dominique* doet haar verhaal over de nacht waarop ze seks heeft gehad met de man van haar beste vriendin.

Seks met de gloednieuwe man van m’n beste vriendin

“Eigenlijk waren we meer kennissen dan vrienden. Hoewel Sarah mijn allerbeste vriendin is, kende ik haar aanstaande man niet zo goed. Het was er simpelweg gewoon nooit echt van gekomen om veel met elkaar op te trekken en hem beter te leren kennen. Toch was ik maar al te blij toen de twee aankondigden te gaan trouwen. Het zou een sprookje worden met alles erop en eraan, iets wat ik Sarah gunde. Ze had de afgelopen jaren veel relaties gehad met mannen die haar bedrogen en bij Steven was zij (en ik eigenlijk ook) er heilig van overtuigd dat hij trouw aan haar was.

De bruiloft zelf was een grote droom. Steven heeft veel geld op de bank staan en dus trokken hij en Sarah alles uit de kast om er een geweldige dag van te maken. Beiden spraken hun geloftes naar elkaar uit en gaven elkaar daarna het ja-woord. Nadat er ‘s middags taart werd gegeten, was het in de avond tijd voor een diner. Ik zat – hoe kan het ook anders – tegenover Sarah en Steven. Zij was immers mijn beste vriendin.

Foute boel

Hoewel ik Steven altijd een beetje een bal vond, kwam ik er tijdens het diner achter dat hij toch meer in zijn mars heeft. Hij was gezellig, geïnteresseerd en zelfs heel geestig. Naarmate de avond vorderden, trokken hij en ik steeds meer naar elkaar toe. Tot grote vreugde van Sarah, ze was zó blij dat Steven en ik het goed konden vinden.

De drankjes vloeiden uiteraard rijkelijk en zo rond middernacht was iedereen goed aangeschoten. We dansten, we zongen en dronken nog meer. Het was een feest, niet alleen voor de bruid en de bruidegom, maar ook voor de rest van de gasten. Iedereen was met elkaar aan het dansen en sjansen.

Steven en ik dansten voor de grap een beetje uitdagend, maar al snel keerde het tij. Ik merkte dat het niet voor de grap was, dat hij steeds meer naar me toe trok en dat Sarah ondertussen niks doorhad. Ze was te druk met kletsen en dansen met andere vrienden, dat ze Steven – logisch – niet de hele tijd in de gaten hield. Ik weet zeker dat hij dat doorhad en dus probeerde hij me steeds iets langer aan te raken.

Van kwaad tot erger

Ik vind het zo erg, maar op dat moment kon ik niet helpen dat ik opgewonden raakten van zijn aanrakingen. Heel onopvallend pakte hij af en toe even mijn kont vast of legde hij z’n hand net iets te lang op m’n heupen. Ik wist dondersgoed hoe fout het was, maar toch kon ik er geen afstand van nemen. Sterker nog: wat ik daarna deed, had ik nooit moeten doen.

Steven liep namelijk nietsvermoedend naar het toilet, toen ik besloot achter hem aan te gaan. Het was stil op de weg naar de wc toe, de bruiloft werd namelijk gegeven op een immens landgoed waar je elkaar niet snel tegenkomt. Hij en ik liepen dus – giechelend en misschien wel zonder enige intentie – door naar de toiletten.

Maar eenmaal bij de toiletten barsten we beiden uit elkaar. Ik zoende hem en de minuten daarna zijn als een sneltrein voorbij gegaan. Voor ik er erg in had hadden we seks op het toilet. Volgens mij stonden we na een paar minuten weer bij de wasbakken en konden we beiden niks uitbrengen. We waren in shock wat we hadden gedaan en ik had spijt als haar op m’n hoofd.

Spijt, heel veel spijt

Ik baal ontzettend van wat er die avond is gebeurd, maar ik kan het helaas niet terugdraaien. Ik heb Steven daarna nog stiekem geappt en aangegeven dat ik echt niet wil dat hij het aan Sarah vertelt. Gelukkig stond hij er hetzelfde in. Hij heeft aangegeven dat hij ook spijt heeft en dat hij dit zo snel mogelijk wil vergeten. Toch lukt het me nog niet om Sarah recht in de ogen te kijken. Ik denk dat het tijd nodig heeft…”

*De namen in dit artikel zijn wegens privacyredenen gefingeerd, de echte namen zijn bekend bij de redactie. 

Anoniem: ‘Ik had een relatie met een man die er ook andere vriendinnen op na hield’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme