Lisa van den Akker
Lisa van den Akker Kids 11 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

7x duurzame schoencadeautjes voor je peuter voor minder dan 5 euro

Sint is bijna in het land en dat betekent voor veel kinderen: schoentjes zetten! Schoencadeautjes zijn doorgaans goedkoop en dan beland je al snel in de categorie ‘wegwerptroep’ en prullaria. Zonde. Voor je kind, maar ook voor het milieu. Dus daarom geven wij je inspiratie voor duurzame én goedkope schoencadeautjes voor je peuter.

Mooie duurzame cadeaus zijn vaak duur, maar niet altijd. Sommige cadeaus zijn heel duurzaam en toch ook goedkoop. Perfect als schoencadeau dus!

Duurzame schoencadeautjes voor je peuter

Deze duurzame schoencadeautjes voor je peuter koop je al voor minder dan vijf euro!

Caleidoscoop

Stiekem vinden wij dit zelf ook nog leuk om mee te spelen. Deze kleurrijke caleidoscoop van Hape staat garant voor uren speelplezier en je koopt hem hier voor slechts 3,59 euro.

Houten puzzel

Voor peuters is een vormpuzzel een perfect cadeau. Deze kleine puzzel met makkelijke knoppen, is een perfect schoencadeautje. Je koopt hem hier al voor 4,99.

Houten stempels

Deze houten stempels zijn perfect voor peuters omdat ze gemakkelijk vast te houden zijn. Je koopt ze per stuk en je kunt er verschillende kleuren stempelkussens bij kopen. Zo kun je zelf een klein stempelpakketje samenstellen voor minder dan vijf euro. Je shopt de stempels hier.

Stabilo Woody

Persoonlijke favoriet voor peuters van hoofdredacteur Lisa, de Stabilo Woody potloden. Je kunt ze op drie manieren gebruiken (ook om te verven) en ze geven veel en gemakkelijk mooie kleur af. Per potlood kosten ze 2 euro, maar je hebt ook setjes die je bijvoorbeeld voor pakjesavond zou kunnen kopen. Je vindt ze hier.

Houten krokodil

Houdt je kind van friemelen? Dan is dit een top cadeau. Deze krokodil kun je lekker ronddraaien en buigen, perfect ook om onderweg in de auto mee te spelen. Je koopt hem hier voor 4,95 euro.

Omdraaitol

Deze tolletjes zullen je peuter fascineren en ons eigenlijk ook nog steeds. Draai de tol en hij zal omflippen en op het dunne houten stokje verder tollen. Hoe leuk! Je koopt de tolletjes hier voor 1,99.

Nijntje en Sinterklaas

Oke, deze is iets boven de 5 euro, maar wel heel leuk om te benoemen. Dit boekje is namelijk perfect voor peuters én het gaat over Sinterklaas. Bovendien. Wie houdt er niet van Nijntje, toch? Je koopt het boekje hier voor 5,95.

8x duurzame én leuke schoencadeautjes onder de vijf euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
7x duurzame schoencadeautjes voor je peuter voor minder dan 5 euro
Sluiten