Zien! Een Huis Vol Emigreert: Een nieuw leven in Spanje en in Luxemburg met in totaal 18 kinderen

Nieuws Laurien Bleeker 30 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Fans van KRO-NCRV’s Een Huis Vol zullen reikhalzend uitkijken naar de speciale editie van het programma: Een Huis Vol Emigreert dat vanaf aankomende vrijdag 2 februari te zien is. Daarin worden de familie Jelies uit Tollebeek én de familie kraan uit Boskoop gevolgd in hun verhuizing naar en avonturen in het buitenland.

De familie Jelies was natuurlijk de grote afwezige in de reguliere afleveringen van Een Huis Vol die afgelopen januari te zien waren. Dat was niet zomaar, want vader Johan, moeder Janneke en hun negen kinderen krijgen een eigen programma! Nou ja, niet helemaal van zichzelf, ze delen de nieuwe serie Een Huis Vol Emigreert namelijk met de familie Kraan: het samengestelde gezin met vader Ivan en moeder Linda dat we eerder ook al eens konden volgen. Wat je kan verwachten? De zoektocht naar een nieuw leven in Spanje voor de Jelies en in Luxemburg voor de Kraantjes en dat met in totaal 18 kinderen.

Een Huis Vol Emigreert

In de speciale serie Een Huis Vol Emigreert zien we de familie Jelies die hun huis in Tollebeek heeft verkocht en een nieuw leven gaat beginnen in het Spaanse Alicante. Het is van Johan en Janneke Jelies altijd al een droom geweest om met hun negen kinderen te emigreren naar Spanje en nu is het moment daar. Janneke Jelies vertelt hierover op Facebook: “Jullie zien alles van ons mooie avontuur in Spanje: hoe we eerst op zoek gingen naar een mooi huis in Spanje. Het inpakken, de verhuizing, het afscheid van familie en vrienden️. Het vliegen met 11 man en het settelen in Spanje.”

De familie Kraan start een camping

Ook de familie Kraan ziet geen toekomst meer in Nederland. Een van de redenen om te verhuizen is het dure leven in Nederland, bovendien wil hij meer tijd doorbrengen met zijn gezin. Niet alleen verhuist de familie naar Luxemburg, ze gaan daar ook een camping runnen. Hoe ze dit voor elkaar krijgen met hun grote gezin, gaan we zien in Een Huis Vol Emigreert.

Een Huis Vol Emigreert: de eerste beelden

Wij zijn enorm benieuwd naar de avonturen van de Jelies en de Kraantjes en kunnen bijna niet wachten tot het vrijdag is. Vanaf dan wordt Een Huis Vol Emigreert tien weken lang, elke vrijdagavond om 21.25 uur uitgezonden op NPO1. Voor wie, net als wij, ook niet kan wachten, hebben we de eerste beelden die KRO-NCRV al heeft gedeeld:

Een Huis Vol-families geven inkijkje in huishoudboekje (en bespaartips): ‘Verwarming uit’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen