Fan van 50 shades? Dan wil je deze boeken echt lezen!

Lifestyle Samantha Lakker 23 jul 2018
Leestijd: 2 minuten

Voor een top zomer zijn een paar simpele ingrediënten nodig. Zon, zee en strand en wat ons betreft een goed boek – en wijn uiteraard, dat mogen we niet vergeten.

Er is niks lekkerder dan met een boek op het strand liggen. Dit zijn een paar erotische romannetjes, á la Vijftig Tinten Grijs, die perfect zijn om bij weg te smelten. Thank us later!

Geil, Isabelle Dams 

Schrijfster Isabelle Dams neemt je mee op seksuele ontdekkingstocht door middel van de openhartige, herkenbare en opwindende verhalen van Nanou.

Als een herinnering, Abbi Glines 

De nieuwste serie van Abbi Glines: Sea Breeze meets Rosemary Beach. In deel 1 van de serie ontmoeten de personages van de series Sea Breeze en Rosemary Beach elkaar. Je raadt natuurlijk al dat dit heel veel liefde, maar ook heel veel drama met zich meebrengt.

De Verwrongen-trilogie, Anna Zaires

Op de avond van haar achttiende verjaardag ontmoet Nora Leston Julian Esguerra en haar leven verandert voor altijd. Hij ontvoert haar naar een privé-eiland. Overgeleverd aan de macht van een krachtige, gevaarlijke man wiens aanraking haar doet branden…

Nooit meer, Colleen Hoover 

Het nieuwste boek van Colleen Hoover bezorgt je een rollercoaster van emoties. Een typisch gevalletje soms doet degene waarvan je het meest houdt, je het meest pijn.

Delta of Venus, Anaïs Nin 

Een oldie but goldie, dit boek verscheen namelijk al in 1933. Delta of Venus was de Vijftig Tinten Grijs van die tijd en moet je als erothische boeken fan echt lezen.

Crossfire serie, Silvia Day 

Vijftig Tinten Grijs, maar dan net in een ander jasje. Hier is het namelijk niet alleen de man die met wat problemen moet dealen. Zeker een aanrader!

Tweestrijd, Gail Mchugh

Emily heeft geen keus. Keuzes die ervoor zullen zorgen dat vriendschappen eindigen, harten gebroken worden en haar leven nooit meer hetzelfde zal zijn.

De ontmoeting, Marique Maas 

Een wat meer introverte twintiger komt tijdens haar werk als cateraar in aanraking met een machtige ondernemer. Al snel merkt ze dat hij niet alleen in zijn werk dominant is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen