Lisa van den Akker
Lisa van den Akker Work & Life 10 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Famme zoekt een stagiair(e) redactie & social media

Famme en J/M Ouders zijn op zoek naar een redactie- & social media-stagiair(e)! Iemand die voor beide titels kan schrijven. Ben jij dol op kinderen? En kun je daar op een creatieve manier over schrijven, zodat je moeders (en vaders) kunt inspireren? Dan zoeken we jou! 

Famme is er voor de drukbezette moeder, partner, vriendin en collega. De vrouw die alle ballen in de lucht houdt, maar er ook regelmatig eentje laat vallen. Bovenal geniet de Famme-vrouw van haar gezin, ook als het soms tegenzit. J/M Ouders is er voor de ouder die al uit de luiers is (kinderen vanaf basisschoolleeftijd tot puber) en het opvoeden serieus neemt. De ouder die informatie zoekt over opvoeden en die graag ervaringen van andere ouders leest.  

Op beide websites bieden we een dagelijkse dosis herkenbaarheid met een vette lach en een dikke traan. Om onze lezers te blijven voorzien van leuke en interessante content, zoeken wij per direct (of later, in overleg) een stagiair(e).  

Dit ga je doen

Als stagiair(e) draai je volop mee in ons redactieteam. Je bedenkt originele invalshoeken bij het nieuws, belt na, gaat op pad en maakt mooie verhalen. Daarnaast is het een pre als je weet wat werkt op Facebook, Twitter en Instagram.  

Herken je jezelf in dit profiel? 

  • Je studeert Journalistiek of een andere relevante hbo- of wo-opleiding en zoekt een stage voor minimaal drie maanden;
  • Je hebt affiniteit met het ouderschap en kinderen en zit vol ideeën voor J/M ouders en Famme;
  • Je kunt goed schrijven en social media kent voor jou geen geheimen;
  • Je bent bekend met SEO en Google Analytics of bent bereid dit te leren;
  • Je bent enthousiast, gedreven en hebt er bovenal heel veel zin in! 

Wat bieden wij jou? 

Je maakt onderdeel uit van een klein, maar hecht team. We leren je de kneepjes van de online journalistiek en je krijgt de kans om eigen ideeën/strategieën uit te rollen op een landelijke nieuwssite. Uiteraard krijg je een stagevergoeding, van 350 euro per maand. 

Periode 

Ben jij beschikbaar vanaf september 2022 (eerder of later in overleg) voor een periode van minimaal drie maanden? Laat dan van je horen door te mailen naar Lisa van den Akker via [email protected] We zien jouw motivatie, cv en een artikel van jouw hand graag tegemoet. Heb je vragen? Dan horen we natuurlijk ook graag.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Famme zoekt een stagiair(e) redactie & social media
Sluiten