Famme’s gratis printable Sinterklaas-aftelkalender maakt aftellen tot pakjesavond n贸g leuker

Sinterklaas Lisa van den Akker 8 nov 2022
Leestijd: 1 minuut

Chocoladeletters en pepernoten liggen in de schappen, de dikke boeken van speelgoedwinkels liggen weer op de mat. Dat betekent: we kunnen aftellen tot Sinterklaas weer voet aan wal zet in ons kikkerlandje. Dat aftellen wordt nu n贸g leuker met deze gratis printable Sinterklaas-aftelkalender van Famme.

Beginnen jouw kinderen ook al langzamerhand te peilen naar Sinterklaas? Kunnen ze niet wachten om 茅indelijk hun schoen te mogen zetten en dat verlanglijstje te maken? Dan maken wij aftellen n茅t iets leuker met deze handige Sinterklaas-aftelkalender. Gratis en voor niets!

Gratis printable Sinterklaas-aftelkalender

Met deze leuke gratis printable kun je gemakkelijk de dagen tot pakjesavond aftellen. Gebruik een dikke stift om de dagen die al geweest zijn door te kruisen. Of plak er een leuke sticker op! Ook kun je erbij zetten wanneer je kind zijn of haar schoentje mag zetten, of bijvoorbeeld wanneer de intocht in jullie eigen stad of dorp is.

Om de afbeeldingen te vergroten, hoef je er alleen maar even op te klikken. Sla de afbeelding daarna op en print 鈥榤. Nu hoef je de aftelkalender alleen nog maar even op een strategische plek neer te hangen waar je kind hem ieder moment kan bekijken en de dagen af kan strepen. Aftellen tot Sinterklaas was nog nooit zo leuk!

Wil je liever een ander kleurtje? Onze grote zus J/M Ouders heeft deze Sinterklaas-aftelkalender beschikbaar in een andere kleur! Hier kun je de Sinterklaas-aftelkalender van J/M Ouders vinden.

D谩谩g Sinterklaasje: 40 procent viert dit jaar geen Sinterklaas

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme