7x dingen die wij allemaal dachten bij Sex/Life

Lifestyle Valéry de Voijs 15 mrt 2022
Leestijd: 3 minuten

We hebben de serie Sex/Life op Netflix vast (bijna) allemaal voorbij zien komen. Of je nu hebt doorgescrold naar de welbekende scene uit de tweede aflevering of het seizoen volledig hebt gebingewatched…. deze gedachten zijn gegarandeerd in je op gekomen.

Bij ons in ieder geval wel.

Sex/Life

Voor degene die geen idee heeft waar we het over hebben: de serie Sex/Life is alweer een tijdje te bekijken op Netflix. In de serie zien we hoe Billie (Sarah Shahi) een innerlijke tweestrijd voelt wanneer haar ex weer in beeld verschijnt. De passie die ze voorheen met haar ex ervaarde staat recht tegenover het veilige ‘huisje boompje beestje’ gevoel wat ze bij haar huidige partner voelt.

Dit is waar jij gegarandeerd aan dacht tijdens het kijken van de acht afleveringen:

1. Je dacht aan je ex

Grote kans dat DIE ex meteen in je opkomt. De ex waarmee je de meest spannende seksuele escapades hebt beleefd, en waarmee jij pas écht hebt ontdekt wat seks inhoudt. Of je er nu een relatie mee hebt gehad, of enkel een friends with benefits situatie op nahield… jij denkt vast even hoe het nu met hem zou gaan. En ja, we geven toe… er bestaat een kleine kans dat de social media accounts van deze persoon in kwestie daarbij even bekeken zijn.

2. Je kreeg zin om je huis te decoreren

In Sex/Life woont het gezin van Billie in een prachtig huis waarbij veel beige en wit terug te vinden is. En dan hebben we het nog niet over die prachtige kussenslopen of geweldige schommelboom in de tuin… Billie kan haar leven dan allemaal té huiselijk vinden, wij prijzen haar smaak.

3. Je bent jaloers op haar pyjama’s

Wanneer je Billie met haar baby in haar lange pyjamajurk met schattige rouches ziet zitten word je meteen geïnspireerd. We geven toe dat het niet altijd even realistisch is om tijdens een Nederlandse winter gedurende gebroken nachten in een dun zomerpyjamaatje dagdromend in de ochtendzon bij het raam te zitten…. maar we kunnen op z’n minst een poging wagen.

4. Je checkt of je geluid hard staat

Wanneer de erotische scenes starten check jij paranoïde of het geluid niet te hard staat. Je wilt je kinderen immers niet wakker maken met vage kreun geluidjes, en ook de buren hoeven niet mee te genieten.

5. Je begrijpt haar

Of je het nu hardop wilt toegeven of niet, maar diep van binnen kun je haar begrijpen. Misschien is haar gedrag niet altijd goed te praten, maar stiekem snap je haar wel. Iets wat we niet kunnen krijgen, is altijd verleidelijk. En heel eerlijk: als wij zo’n ex-lover hadden gehad, hadden wij ook moeite gehad om hem te negeren. We zeggen niet dat we dezelfde keuzes zouden maken, maar we kunnen Billie niet veroordelen.

6. Je vindt haar vriendinnen schijnheilig

Oké, we hebben het natuurlijk niet over Sascha. Maar Billie’s andere vriendinnen lijken net te zijn weggelopen uit de filmset van Desperate Housewives. Schijnheilige vrouwen die zogenaamd nooit iets verkeerds doen (yeah, right…)

7. Je vraagt je af of het normaal is om

  • Seksfantasieën te hebben tijdens de borstvoeding.
  • Om in zo’n giga huis te wonen wanneer je gezin uit vier personen bestaat.
  • Geen wachtwoord op je laptop te hebben (VOORAL wanneer je over deze erotische dingen schrijft in je Word-documentje).
  • Niet boos te zijn op je beste vriendin wanneer ze seks heeft met je ex.
  • Via Facetime mee te kijken naar die seks van die beste vriendin.
  • Zulke perfecte kinderen en lieve hubby te hebben (seriously…. hebben die kids nou NOOIT een tantrum?).
  • Zo’n geweldige seks te hebben (gehad).
  • Dat Billie er nog zó fantastisch uitziet (voor iemand die twee kids heeft gekregen en door een mental breakdown gaat).
  • Om in een openbaar zwembad op een rooftop seks te hebben…

Staat die van jouw erbij? Dit zijn de meest voorkomende seksfantasieën

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme