9 bizarre geheimen die mensen pas met hun partner deelden nadat ze waren getrouwd

Relatie Gina Koninkx 5 okt 2020
Leestijd: 3 minuten

Geheimen voor je partner: wie heeft dat nou niet? En ach, een leugentje om eigen bestwil moet af en toe wel kunnen toch? In sommige gevallen gaat het alleen om – op z’n zachtst gezegd – heel belangrijke zaken. Deze tien mannen en vrouwen hebben pas ná hun bruiloft hun (bizarre) geheimen gedeeld. Whut?!

Geheimen voor je partner

Het gebeurt wel vaker dat partners grote geheimen voor elkaar achterhouden, om wat voor reden dan ook. Dat gebeurde ook bij deze tien koppels die hun ongenoegen daarover deelden op fora.

1. Dat ze torenhoge schulden had

“Het was boven de €50.000,- en ze verdiende zelf zo’n €9,- per uur. Ik heb er jaren over gedaan om het voor haar af te betalen maar een bedankje kon er niet eens echt vanaf.”

2. Dat zijn moeder nog leefde

“Hij kwam met een treurig verhaal over dat hij in de supermarkt zijn moeder had verloren aan een hartaanval. Ik probeerde er op dat vlak dan ook altijd voor hem te zijn en hem te steunen. We kregen een relatie en trouwden uiteindelijk maar dat was voor hem nog geen reden om te vertellen dat hij had gelogen. Ik vond een verjaardagskaart van zijn moeder tussen wat boeken in de garage. Ik vond het vreselijk om dit te ontdekken en ook te weten dat zij niet was uitgenodigd op onze bruiloft. Mijn man en ik zijn uiteindelijk gescheiden. Mijn schoonmoeder bleek een heel lieve vrouw te zijn. Ze had me willen waarschuwen maar hoopte dat hij eindelijk zou zijn veranderd. Niet dus.”

3. Dat hij dagelijks wiet rookt

“Hoewel we voor ons huwelijk wel eens een jointje hadden gerookt, kwam ik er pas ná onze huwelijksdag achter dat hij elke dag wiet rookt.”

4. Dat hij met een van mijn bruidsmeisjes naar bed is geweest

“Hoewel dit zich afspeelde voor dat wij een relatie kregen, is mijn man met een van mijn bruidsmeisjes naar bed geweest. Ik heb achteraf nog aan haar willen vragen – voor de grap – hoe hij in bed was maar ik heb het toch maar niet gedaan.”

5. Dat ze incontinent is

“Mijn vriendin en ik hadden al vijf jaar een relatie voordat we trouwden. Tijdens het eerste jaar van ons huwelijk vond ik in de la een stapel incontinentiebroekjes. Ik vroeg haar ernaar en ze barste in tranen uit en vertelde dat ze bijna volledig incontinent is. Toen ik haar leerde kennen was ze 16 jaar oud en altijd als we samen waren droeg ze gewoon ondergoed in plaats van haar incontinentiebroekjes.”

6. Dat hij graag vrouwenkleding draagt

“Op een dag kwam ik thuis en daar zat mijn man op de bank te gamen in een panty en een zijnde onderjurkje. Tegenwoordig doen we dat wel eens samen en eigenlijk is het best leuk.”

7. Dat hij alcoholist was

“Een maand na onze bruiloft vond ik in de kelder een enorme hoeveelheid lege bierblikjes. Het waren twee vuilniszakken tot de nok toe gevuld.”

8. Dat ze herpes heeft

“Toen mijn vrouw zes maanden zwanger was en ik meeging naar een afspraak in het ziekenhuis, vroeg de dokter hoe het met haar herpes ging. Ik zou willen dat dit een grap was.”

9. Dat ze nog maagd was

“Nadat we een week met elkaar hadden gedate, hebben we al seks gehad met elkaar. Sterker nog, de twee jaar daarna gingen we in de slaapkamer tekeer als konijntjes. We trouwden en pas daarna kwam ik erachter dat dat haar eerste keer was geweest. Ik zou willen dat ik het had geweten want dan had ik het veel specialer gemaakt voor haar de eerste keer.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Elite Daily

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen