Sinner Sunday: Onze lezeressen delen hun gekste seks plek ooit

Persoonlijk Chiara Izelaar 20 jan 2019
Leestijd: 4 minuten

Verhalen verbinden, boeien en entertainen. Hoe fijn is het om met je vriendinnen op de bank te ploffen, een wijntje in te schenken en lekker te kletsen? Soms komen de leukste, grappigste, indrukwekkendste ervaringen naar boven.

Soms is het gewoon hartstikke fijn om je verhalen met iemand te delen. Zo delen onze lezeressen de meest vreemde spot waar zij ooit seks hebben gehad. Let’s talk about sex baby! 

Heet in IJsland

“Tijdens een vakantie in IJsland waren ik en mijn ex elke dag in honderd laagjes ingepakt om buiten de mooiste natuurwonderen te aanschouwen. Totdat we we op een dag besloten om naar een van de mooiste én heetste plekjes van het land te gaan: de Blue Lagoon. Eindelijk, al die kleren konden eventjes uit en we hadden een hele dag ontspannen in het warme water in het vooruitzicht. Je snapt dat dit natuurlijk de nodige lustgevoelens opwekte na al die dagen in alleen maar thermoleggings en warme wollen jassen te hebben gelopen. In IJsland wordt het gelukkig snel donker, dus toen de avond viel zwommen we naar het uiterste hoekje van het water en freubelde wat hier en daar in elkaars zwembroekje. Tot een hoogtepunt kwam het niet, maar het was toch zeker de spannendste dag van de hele vakantie.” – Marieke (toen 24, nu 36)

Bucketlist

“Mijn vriend en ik hadden een bucketlist opgesteld, waar ‘een pikant feestje’ deel vanuit maakte. Het was hoog tijd om deze af te vinken, dus begaven we ons naar de andere kant van het land – we wilden geen bekenden tegen ‘t lijf lopen – om een exotisch feestje te attenderen. Gehuld in lingerie los gaan op de dansvloer bleek bij nader inzien niet ons ding. We trokken ons al snel terug in een de jacuzzi, om er toch alles uit te halen. Ik had aardig wat alcoholische versnaperingen achter over geslagen om wat moed bij elkaar te rapen. Hoewel ik hierin de jacuzzi erg rozig van werd, sloeg ‘de kick’ er in een keer in toen we naar buiten liepen. Alcohol werkt bij mij als Viagra voor mannen, dus eenmaal in de auto kon ik niet meer van mijn vriend afblijven. “Straks maken we nog een ongeluk.” Tja, als Bob was mijn vriend iets verstandiger dan ikzelf. Daarom vroeg ik hem om eventjes langs de kant te stoppen. Op de snelweg. De enige optie was de vluchtstrook, waar ik alle hoeken van heb gezien.” – Ruby (toen 23, nu 25)

De bieb

“Mijn ex-vriend woont in Engeland, waardoor we elkaar niet vaak zagen. Dit zorgde natuurlijk voor maandenlange anticipatie. Eenmaal op de airport aangekomen, scheurden we naar huis om vervolgens de kleren van elkaars lijf te scheuren. Maar er was een keer dat hij een examen had, waar hij niet onderuit kon komen. We moesten eventjes een pitstop maken op de universiteit waar hij studeerde. In de bibliotheek kon ik me wel vermaken met wat Britse literatuur. Het eerste boek was niet bepaald interessant, dus ik besloot nog even door de planken te snuffelen. Opeens voelde ik twee handen op mijn achterwerk. Ik draaide me om en werd verrast door de blik op mijn ex-vriend’s gezicht. De zoen die daarop volgde leidde tot een spannend avontuurtje in de bibliotheek van de universiteit. Ronde twee vond trouwens plaats op het invalide toilet, waar we ons niet meer in hoefde te houden.” – Liv (toen 19, nu 27)

Aprés seks ski

“Ik ging voor de eerste keer met mijn ex-schoonfamilie op wintersport. Samen eten, spelletjes spelen en borrelen was hartstikke gezellig. Maar zelfs als we eindelijk een beetje privacy hadden waren we bang om te worden betrapt. De kamers van het skihuisje waren ontzettend gehorig. Daarom besloten we maar om onze verlangens opzij te zetten. De laatste dag wilden we er alles uithalen, dus we gingen uiteraard de pistes op. Toen we in de skilift zaten hadden we eindelijk een momentje voor onszelf. Niemand die achterom kon kijken in zo’n dik skipak natuurlijk. We konden eindelijk ongestoord zoenen, wat de nodige gevoelens teweeg bracht. Hoe we het voor elkaar hebben gekregen, vraag ik me nog steeds af… Maar van het een kwam het ander.” – Babette (toen 21, nu 29)

Gezellig huisfeestje

“Mijn ex-lover en ik waren op een huisfeestje. De drank ging naar binnen als limonade. In eerste instantie zouden we blijven crashen, maar we hadden geen zin om op een matrasje tussen alle andere logees te eindigen. We hadden behoefte aan 1 op 1 tijd. Jong en dronken, tja… Dan snap je het wel! Er reden geen bussen meer, dus we moesten een flink stuk lopen. Zoveel geduld hadden we echter niet. Na iedere 5 meter moesten we elkaar even zoenen en friemelen. “Zullen we het gewoon buiten doen?”, vroeg mijn ex-vriend toen we voor de zoveelste keer stilstonden. “Ja daaag”, ik probeerde het een beetje weg te giechelen, maar hij bleek bloedserieus te zijn. Ik keek om me heen, maar het enige wat ons omringde waren een fietspad en een autorijweg. Tenminste… De bosjes waren natuurlijk dé perfecte schuilplek!  Ik was doodsbang dat voorbijgangers ons zouden zien, maar het was een nacht om nooit te vergeten. Wel jammer dat we onze feestbrillen zijn verloren…” – Charlie (toen 17, nu 30)

Wist je trouwens dat mensen die dit doen vaker seks hebben?  

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen