Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kinderen 24 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Hilarische video: een verloskundige legt met behulp van een ballon uit hoe een bevalling verloopt

Als je het nog nooit hebt meegemaakt, is het moeilijk om in te schatten wat je kunt verwachten tijdens een bevalling. En zelfs als je al een keer bevallen bent, kan de keer daarop weer heel anders zijn.

Liz Chalmers maakte een filmpje voor haar nichtje, die verloskundige in opleiding is. Daarin legt ze haarfijn uit hoe een bevalling ongeveer ‘in zijn werk gaat’. En dat met alleen een ballon en een pingpongbal. Hierdoor vragen wij ons nu af of de bevalling ballon een trend wordt. Wij zijn in ieder geval fan van deze handige uitleg.

Bevalling video voorbeeld

De Amerikaanse Liz Chalmers heeft een video opgenomen van haar nichtje, waarin ze met een roze ballon en een pingpongbal demonstreert hoe een bevalling zo ongeveer gaat. Je denkt in eerste instantie dat er geen vergelijking te maken valt, maar als je de video ziet, weet je: dit is exact hoe het bij een echte bevalling ook gaat. Dus sta je op het punt te bevallen of ken je iemand die een baby krijgt (of wil je gewoon weer even terug in je eigen geheugen) kijk dan vooral even naar de uitleg van Liz. Stuur dit artikel voor het gemak ook maar meteen door naar je zwangere vriendin, steekt zij er ook weer wat van op!

Video met bevalling ballon enorme hit

Haar video is intussen al bijna zestig duizend keer bekeken en krijgt ontzettend veel reacties van andere moeders en zwangere vrouwen. Zij laten vooral weten dat ze erg blij zijn met haar uitleg. Dat verbaast ons helemaal niets. Ben je zelf benieuwd naar hoe de demonstratie er precies aan toe gaat? Bekijk het hele filmpje hieronder:

Meer leuke filmpjes zien?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme