6 kapsels voor jongens waar jouw zoon de show mee steelt

Kinderen Gina Koninkx 5 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Knotjes, vlechten en lang haar is echt niet alleen weggelegd voor meiden. Ook jongens zijn geboren om deze looks te rocken. Inspiratie nodig om het haar van je zoon onder handen te nemen? We delen zes kapsels die hip en stoer zijn voor jongens.

Van ‘manbuns’ tot een gigantische bos haar. Voor ieder wat wils.

Kapsels voor jongens

Welke look is bij jullie favoriet?

1. Weelderige look met slag

Is jouw zoon gezegend met een prachtige slag in zijn haar? Omarm deze golvende krullen. Laat ze fortuinlijk over het gezicht vallen aan de voorkant. Kappers weten goed hoe ze dit in model moeten knippen. Zonde toch om die mooie lokken eraf te knippen?

2. De ‘manbun’ voor boys

De zogenaamde manbun is een grote hit bij kleine kinderen. Veel beroemde kindjes worden met deze look gespot, waaronder Xess Xava. Hij rockt dit kapsel al vanaf dat het nog een kleintje was. De look heeft hij nog altijd niet ingeruild voor een ander kapsel, dat zegt genoeg.

3. Laat het groeien

Laat het haar van je zoon lekker groeien. Wat eeuwig zonde dat zoveel ouders het haar van hun zoons zo kort knippen. Deze lange lokken geven je kind een unieke uitstraling. Ook petten en beanies staan geweldig bij dit kapsel voor jongens.

4. Een zijscheiding

Hoeft het allemaal niet te gek voor jouw zoon? Dan voldoet een simpele zijscheiding. Dit kan zowel met korter haar worden gedragen als met wat langere lokken. Blijven de lokken niet goed op hun plek zitten? Gebruik dan wat gel om het beter op z’n plaats te houden.

5. Een enorme bos haar

Lucky him als jouw zoon gezegend is met zo’n prachtige bos haar. Als dit het geval is: dat mag gezien worden. Knip het niet en verberg het ook niet in een knotje want dit haar geeft je zoon een stralende look.

6. Kortgeknipt aan de zijkanten

Wat voor haartype je ook hebt, dit kapsel kan altijd. Met of zonder krullen, met korter of met langer haar. In de volksmond ook wel ‘opskeer’ genoemd. Hierbij worden de zijkanten van het hoofd korter geschoren of geknipt en is het haar bovenop het hoofd stukken langer.

13x wat het kapsel van je dochter over jouw ochtend zegt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme