Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Work & Life 18 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Ho ho ho: Intratuin zoekt een decor-bouwer voor de Kerstshow in Duiven

Oh my oh my, alle kerstfans opgelet. Als je een liefhebber van Kerst bent, dan ben je vast wel eens in de Intratuin in Duiven geweest. In die Intratuin is namelijk elk jaar de grootste Kerstshow van Nederland – en dit jaar zoeken ze mensen om te helpen met opbouwen.

Kan jij niet wachten totdat je jouw eigen Kerstboom weer mag optuigen, heb jij stiekem de kerstlampjes van vorig jaar nog in huis hangen en klinken de Jingle Bells nu al de hele dag door je hoofd? Dan is dit jouw kans.

Intratuin deelt vacature voor Kerstshow-bouwer in Duiven

Voor de komende 6 weken zoekt Intratuin Duiven namelijk iemand die kan helpen bij het opbouwen van de grote Kerstshow. Je zult niet alleen bezig zijn met het optuigen van kerstbomen – het werk is hartstikke veelzijdig.

Zo kan je helpen met de standbouw, verschillende timmer- en schilderwerkzaamheden, zijn er afwisselende bouwprojecten waar je bij mag helpen en ondersteun je de decoratie teams. Kortom: geen tijd om stil te zitten.

Een kleine sfeerimpressie van de Kerstshow in Duiven van vorig jaar:

Je kunt vrijwel meteen aan de slag, de job begint namelijk al op 23 augustus. Er worden extra handjes gezocht t/m 1 oktober, dus een periode van 6 weken. Wil jij de komende 6 weken volop in de kerstsferen zitten, dan weet je dus waar je moet solliciteren.

Check de website van Intratuin voor meer informatie en voor een link waar je direct jouw sollicitatie achter kunt laten.

Hoe komen al die kerstliedjes in je hoofd? En vooral: hoe krijg je ze er weer uit?!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Intratuinzelfmaak-ideetjes

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Ho ho ho: Intratuin zoekt een decor-bouwer voor de Kerstshow in Duiven
Sluiten