NSMBL
NSMBL Celebs 2 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian plaatst een video van zingende North West op Instagram en fans gaan los

North West, de oudste dochter van Kim Kardashian en Kanye ‘Ye’ West, is met acht lentes jong al een ware opkomende ster. Haar moeder plaatste namelijk een video van North en Ryan, een van North’s vriendinnen, waarin ze een nummer van Disney’s Encanto zingen. Fans zijn onder de indruk van de performance van de twee.

North West

Wij zijn allemaal best wel een beetje fan van North. De oudste telg van Kim en Kanye lijkt de laatste tijd al langzaam de spotlight van haar super bekende familie over te nemen. Zo is haar TikTok account razend populair, waarop ze ons een kijkje geeft in haar leven. Zo ging ze een paar maanden geleden stiekem live en lieten zij en nichtje Penelope hun ’emo look’ zien in een video op het platform.

Performance

In deze video, geplaatst door Kim, zingen North en Ryan het nummer “We Don’t Talk About Bruno” van Disney’s Encanto in de auto. Wat voornamelijk opvalt, is de performance die ze van het duet weten te maken. De timing, de vocals, de bewegingen… Best indrukwekkend voor twee meisjes van 8 en 9 jaar oud. Als je het ons vraagt, hebben de twee zéker star potential.

Fans gaan los

De video van het nieuwe zangduo bleef niet onopgemerkt bij fans. Sterker nog: zij reageren laaiend enthousiast op de video. “OMG the hand gestures 😫 beginning of stardom 🎤🎤🎤”, “They have all the rhythm! So cute!!!” en “North will def be a singer in her future! 😍🔥❤️”, zijn enkele van de comments onder de video.

Daarnaast merken fans op naar aanleiding van het rap stukje in het nummer dat North in de voetsporen van haar vader treedt en een geboren rapper is. “North got the “RAP” genes from @kanyewest”, “Like father, like daughter” en “Listen to North’s flow, straight from her dad 🤣”, reageren fans onder de video.

Wij zijn benieuwd naar de volgende performance van de twee opkomende sterren.

Dit artikel verscheen eerder bij onze collega’s van NSMBL.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Kim Kardashian plaatst een video van zingende North West op Instagram en fans gaan los
Sluiten