Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebs 23 mei 2022
Leestijd: 3 minuten

De kinderen van Kourtney Kardashian zijn helemaal klaar met het PDA-gedrag van hun moeder

Dat Kourtney Kardashian en haar kersverse man Travis Barker niet vies zijn van wat PDA, dat is geen geheim. Maar niet iedereen kan het openbare zoenen en touchy touchy-gedrag van de twee waarderen. In de nieuwste aflevering van The Kardashians zien we dat de kinderen van Kourtney Kardashian én die van Travis Barker (uit een eerder huwelijk) hun ouders aanspreken op hun gedrag.

AWKWARD.

Kourtney Kardashian en Travis Barker PDA

Als je The Kardashians volgt, de nieuwe reality-show van de Kardashian-Jenner familie op Hulu, dan is het je vast en zeker opgevallen dat Kourtney Kardashian en Travis Barker het nogal lastig vinden om van elkaar af te blijven. Familiebijeenkomsten, tijd met de kinderen en zelfs een huisbezichtiging met een makelaar: niets is te gek. Al deze situaties zien de twee als de perfecte kans voor wat public display of affection.

Nu de twee afgelopen weekend in het huwelijksbootje zijn gestapt, ziet het er niet naar uit dat dit PDA-gedrag van het stel binnenkort stopt. En daar is niet iedereen blij mee. Scott Disick, de ex van Kourtney Kardashian, voelt zich zó ongemakkelijk door het publiekelijke zoenen en aanraken van Kravis dat hij de afleveringen van The Kardashians zéker niet zal gaan bekijken.

Ook de kinderen zijn niet blij met Kravis‘ PDA

Wie er nog meer niet blij zijn met het gedrag van Kourtney en Travis? Hun kroost. In de aflevering van donderdag 19 mei zien we dat de kinderen van Kourtney Kardashian zichtbaar ongemakkelijk worden van het gedrag van hun moeder en haar daar op aanspreken.

Tijdens het spelen van een potje tafeltennis met dochter Penelope (9) en zoon Reign (7) in het huis van Travis, begint het stel plots in het volle zicht van de kids te zoenen. “Mom! No kissing!”, schreeuwt Penelope.

Even later zien we dat Landon (18) en Alabama (16), de kinderen van Travis Barker uit een eerder huwelijk, ook aan tafel zitten voor een diner. Ook Atiana (23), Travis’ stiefdochter uit het eerdere huwelijk, is aanwezig. Dit houdt het stel niet tegen om opnieuw te zoenen. “Ew guys! Can you guys not kiss in French again?”, vraagt Reign. “Can you guys please not French kiss?” De drie kinderen van Travis verlaten kort daarna de tafel.

Hoewel het er -gelukkig- op lijkt dat Travis een goede band heeft met de kinderen van Kourtney, zagen we eerder al dat Kourtney’s kinderen minder leuk reageerden op nieuws rondom Travis. Toen hun moeder hun vertelde dat Travis haar ten huwelijk had gevraagd, reageerden de kinderen minder enthousiast dan verwacht. Penelope begon zelfs ontzettend hard te huilen. De PDA-momenten van de twee helpen waarschijnlijk niet mee om de kinderen meer op hun gemak te laten voelen.

Reacties

Ook op social media zijn sommige fans geshockeerd door het gedrag van Kourtney en Travis voor de neus van hun kinderen. Ze laten zich dan ook horen op Twitter.

PDA op de Grammys: dit waren de meest juicy momenten op de rode loper

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme