Hakuna Matata! 6x kinderfeestjes met een Disney thema

Kinderen Demi de Boer 4 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Je kind is bijna jarig, de hoogste tijd om een kinderfeestje te organiseren. En wat is er nou leuker dan je huiskamer omtoveren in de favoriete Disneyfilm van jouw kleintje. Zo kun jij thuis goed het overzicht houden over de rondrennende prinsessen, dieren of cowboys, terwijl jouw kind met trots zijn Disney feestje aan zijn vriendjes kan laten zien.

Hieperdepiep hoera! Laat het feestje maar beginnen met deze leuke Disney thema’s.

Kinderfeestjes met een Disney thema

Van een taart en vlaggetjes tot de hele tuin verbouwd in het thema. Je kunt het kinderfeestje zo gek maken, als je zelf wilt met deze Disney thema’s.

Frozen

Een van de populairste Disneyfilms onder de kleine meisjes. Laat alle meiden hun prinsessenjurk meenemen, zet de liedjes van Frozen op, leg de knutselspullen klaar en het feest kan beginnen. Je kunt natuurlijk een mooie Frozentaart maken, maar de wortels van Olaf’s neus kunnen ook niet missen.

Lion King

Voor de stoere jongens en meiden is een Lion King feestje een droom. Tover je woonkamer of tuin om met groene, oranje en gele kleuren. Laat de kinderen maskers van Simba en Nala inkleuren en versieren en geef ze een lekkere Lion King cupcake achteraf.

Toy Story

Na vier toffe films, mag Toy Story natuurlijk niet ontbreken voor de kleine fans. Versieringen in de kleuren geel, blauw en rood met hier en daar wat koeien print. Je kunt de kinderen allemaal laten verkleden als cowboys, maar je kunt ze natuurlijk ook hun eigen cowboyhoed laten versieren.

Coco

Bij een Coco feestje horen veel vrolijke kleuren. Een piñata gevuld met lekkere snoepjes of klein speelgoed mag hier ook eigenlijk niet ontbreken. Daarnaast kun je het thema afmaken met bloemen, rammelaars en de vrolijke Coco-muziek. Tijd voor de ouderwets spelletje stoelendans!

Luca

Ook voor de kleine Luca-liefhebbers kan er een feestje worden georganiseerd. Denk hierbij aan wit en de lichte kleuren groen, blauw en geel. Alles wat met de zee en water te maken heeft, kan van pas komen tijdens dit feestje.

De prinsessen

Misschien een beetje standaard, maar dit thema is al jaren lang een favoriet. Laat alle meiden in hun favoriete prinsessen jurk komen om een middagje te dansen, zingen en te knutselen. Dit wordt hoe dan ook een feestje.

Liever een Encanto feestje? Lees hier hoe je die organiseert.

7x De leukste spelletjes voor een kinderfeestje met kleuters

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme