Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Mode 31 mei 2019

Bij deze 6 winkels en webshops koop je de fijnste kinderpyjama’s

Zzzz… Slaap zacht kleintje. Als ouder hoop je dat je kind een fijne nachtrust heeft en er zijn een aantal factoren die daaraan kunnen bijdragen. Het is natuurlijk wel zo fijn als je zoon of dochter een fijne zachte kinderpyjama heeft om in te slapen die warm óf luchtig genoeg is.

Bij deze zes winkels en webshops kun je terecht voor de fijnste pyjamaatjes voor jouw kroost. Shop ze!

1. Petit Bateau

Petit Bateau verkoopt voor zowel jongens als meisjes (en papa’s en mama’s) tientallen verschillende pyjamaatjes. Je betaalt dan wel wat meer voor een pyjama maar we kunnen je verzekeren dat ze ook mooi blijven. Ze verkopen van alles: van lieflijke japonnetjes tot stoere setjes voor jongens dus voor ieder kind kun je hier wel een leuke pyjama scoren.

De prijzen variëren een beetje en vallen ongeveer in de categorie €20,- tot €40,-. Petit Bateau heeft een webshop maar ook lijflijke winkels en de collectie ligt vaak ook in andere winkels als shop in.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Petit Bateau (@petitbateau) op

2. Trixie Baby

Anders dan de naam misschien doet vermoeden verkoopt Trixie Baby kinderpyjama’s voor kinderen tot en met 10 jaar. De pyjama’s zijn gemaakt van de meest schattige printjes en zijn helemaal van nu.

De stof is ontzettend zacht en vooral deze cheetah pyjama is een feestje om aan te trekken bij je kleintje. De pyjama’s van Trixie Baby kosten €36,99. Kijk vooral even in de webshop naar de andere designs.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Trixie (@trixie.baby) op

3. SNURK

SNURK verkoopt niet alleen ontzettend leuk beddengoed, je scoort er ook ontzettend leuke pyjama’s voor je kids (en voor jezelf. Het beddengoed is inmiddels enorm bekend en bijna ieder kind ligt daardoor tegenwoordig als brandweerman of ballerina in bed. De pyjama’s van SNURK zijn bedrukt met de leukste printjes en kosten ruim genomen tussen de €20,- en €50,-.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SNURK | For Horizontal Living (@snurkbedding) op

4. Zara

Ook Zara hoort thuis in dit lijstje want ze hebben de smaak te pakken. Ze verkopen de meest snoepige pyjama’s en dat ook nog eens voor een betaalbare prijs. De gemiddelde prijs voor een pyjamaset is €15,- dus ons hoor je niet klagen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Zara Kids (@zarakids) op

5. Ten Cate

Ten Cate verkoopt pyjama’s voor het hele gezin en de prijzen vallen ons zeker mee. In de sale kun je al helemaal mooie items scoren. Ten Cate specialiseert zich in onder- en nachtgoed dus de kwaliteit is echt super.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 𝐭𝐞𝐧 𝐂𝐚𝐭𝐞 (@tencate1952) op

6. Kinderpyjama van HEMA

Gewoon HEMA. Een indruk van de printjes die HEMA gebruikt. Je maakt jouw zoon of dochter super blij met een kinderpyjama van HEMA want ze hebben ook stoere opdrukken voor kleintjes die zich al heul groot voelen. En de prijzen zijn natuurlijk ook gewoon HEMA.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door HEMA (@hemanederland) op

Reageer op artikel:
Bij deze 6 winkels en webshops koop je de fijnste kinderpyjama’s
Sluiten