Yes! Dit zijn de leukste kinderwinkels in Amsterdam

Kinderen Rachelle Abbas 21 aug 2018
Leestijd: 3 minuten

Amsterdam zit vol met kinderwinkels. Misschien wel zo vol dat je even geen overzicht hebt wat de allerleukste winkels nou eigenlijk zijn.

Niet alleen leuk voor je eigen kroost, maar ook om te cadeaushoppen. Dit zijn de leukste kinderwinkels van Amsterdam (pas wel op, je wordt hier mega hebberig van):

Broer & Zus – Van Woustraat 42

Bij Broer & Zus vind je onder andere kledingmerken als Mini Rodini, Bobo Choses en het eigen merk van Broer & Zus. Alle merken zijn duurzaam en van goede kwaliteit. Je vindt er ook leuke cadeautjes en dameskleding.

Big & Belg – Jan Pieter Heijestraat 83 of Ferdinand Bolstraat 168

Deze favoriete kinderwinkel van veel ouders kent twee locaties in Amsterdam. De etalages alleen al staan altijd vol met inspiratie. Naast kleding wordt hier ook speelgoed verkocht.

Koter & Co – Scheldestraat 55-57

Naast leuke baby- en kinderkleding kun je hier ook terecht voor leuke musthaves voor de kinderkamer, speelgoed, kraamcadeaus en kinderwagens.

Wollepop – Jan van Galenstraat 107

Wollepop is een winkel die kinderkleding en -spullen een nieuw leven geven. Vanaf 4 september opent de winkel op een nieuwe locatie: Jan van Galenstraat 107.

Imps & Elfs – Sloterkade 41-44

Een kindermerk van eigen bodem! Naast hun eigen merk verkopen ze hier nog meer dan 75 andere merken van onder andere Kidscase, Little Label en Ruby Brown.

Blender – Ruysdaelstraat 11I

Naast de talloze leuke cadeautjes en kinderkleding, kun je hier ook terecht om te lunchen, knutselmiddagen, kinderyoga en theatervoorstellingen.

Bliksem & Sterren – IJburglaan 1153

Bliksen & Sterren is dé kinderwinkel van IJburg. Hier liggen merken als Tumble ‘N Dry, Vingino en Little Label.

Gekaapt – Kinkerstraat 316

Ken je gekaapt al van de mooiste interieur- en mode items van leuke merken die gericht zijn op duurzaamheid? Voor de mini’s zetten ze dat voort: beddengoed van Hola BB, interieurdingen van StoryTiles, zwierige rokjes van Arim Closet en knuffelalpaca’s. Do we need to say more?

Moois – Eerste Constantijn Huygensstraat 31

Kinderwinkel Mooist heeft veel spullen voor de allerkleinsten en peuters. Van handgemaakte kleding tot cadeaus, merken als Duns, Danefae, Maxmorra, Pigeo, Picallily en Anne Claire Petit zijn er te vinden. Alle producten zijn sustainable geproduceerd.

Kinderwinkel Teuntje – Haarlemmerdijk 132

Naast allerlei kinderkleding van merken als Tumbe ‘N Dry, Molo en CarlijnQ verkopen ze ook speelgoed, draagzakken, kinderwagens en nog veel meer.

Lemonade – Middenweg

Deze winkel biedt voor ieder wat wils, namelijk van 0 tot 16 jaar! Er hangt kinderkleding van merken als CarlijnQ en Gray Label, maar daarnaast vindt je er ook speelgoed, sierraadjes, kraamcadeaus en spullen voor de kinderkamer.

De Kleine Parade – Gerard Doustraat 142

Een plek met mooie kinderkleding, er is een atelier die je kunt af huren en een café. Er worden zelfs regelmatig workshops en knutselfeestjes gehouden. Super leuk!

MiniMarkt – Beethovenstraat 5A

Een kinderparadijs? Die vind je hier! Kleding, cadeaus, accessoires en er is zelfs een kinderkapper en de mogelijkheid om een kinderfeestje te vieren. Ook leuk voor mama: je kunt hier ontbijten, lunchen en taart eten!

Kids to Kids – Willemsparkweg 160

De Kids to Kids pakjes zijn geweldig. Met een simpele en stijlvolle collectie kun je de mist niet in gaan. Ook leuk als cadeautje én de pakjes zijn unisex.

DoReMi Kinderboetiek – Westerstraat 194

In deze kinderwinkel vind je kleding voor de kleinste babytjes, maar ook voor peuters. Denk aan merken als Nik & Nik, Scotch Shrunk en Scotch Rebelle en Bikkembergs.

Wijswest – Bilderdijkstraat 62

Deze kinderwinkel is goed te vertoeven voor papa, mama én de kids. Je kunt hier de leukste kinderspeelgoed en bijzondere cadeautjes, workshops en een kinderkapper vinden. Jij kunt er genieten van lekkere broodjes, goede cappuccino’s en er zijn gezonde hapjes en sapjes voor de kids.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme