Chiara Izelaar
Chiara Izelaar Persoonlijk 16 feb 2019
Leestijd: 3 minuten

In a kinky mood? Probeer deze 4 onderdanige seksstandjes

De meeste koppels hebben hun vaste maniertjes tussen de lakens. Maar verandering van spijs doet eten én kan jullie seksleven naar een hoger niveau tillen. Experimenteer ‘s met speeltjes, rollenspellen en de volgende seksstandjes.

Heb je altijd al gedroomd van jouw persoonlijke Mr. Grey? En lijkt het jouw lover tof om een keer de touwtjes in handen te nemen? Dan staan deze seksstandjes jullie op ‘t lijf geschreven.

Op z’n hondjes

Dit standje is misschien een tikkie cliché, maar de doggy style mag zeer zeker niet aan dit lijstje ontbreken. De doggy style is ruw, dierlijk en ontzettend submissive. Op het moment dat jij voorover bukt geef je jezelf als het ware over aan je lover. Naast het feit dat je lief zal genieten van een daverend uitzicht, biedt dit standje ook veel mogelijkheden voor kinky slaapkamer taferelen. Zo kan hij jouw armen strak achter je rug klemmen met handboeien of een stuk touw. Gooi je haren achterover, zodat hij hier – liefjes – aan kan trekken. Ook heeft hij de ruimte om jouw borsten, billen en clit te stimuleren. Sowieso staat dit standje garant voor diepe penetratie. Maak dit standje helemaal eigen, voor jouw personal 50 Shades of Grey ervaring.

De matroos

Kun je je nog herinneren hoe je “een kaars” maakte met je lichaam? Je doet nu precies hetzelfde, maar laat je benen op je partners schouders rusten. Op deze manier kan hij makkelijk bij je naar binnen glijden. Als je je benen in de lucht houdt, opent je vagina zich net iets wijder. Dit maakt diepe penetratie een stuk toegankelijker. Omdat je je bekken automatisch kantelt komt jouw G-spot in vuur en vlam te staan. Mag het iets gewaagder? Zorg dat je lief jouw polsen aan je enkels vastbindt. Hoewel jij geen kant op kan heeft hij de volledige vrijheid om jou te teasen. Omdat jullie elkaar facen is de matroos heel intiem, maar jullie kunnen er natuurlijk ook een blinddoek bij pakken. De kapitein van ‘t schip kan je ook bevelen om hem recht in de ogen aan te blijven kijken. Gedurende de hele vrijpartij. Ayay captain! 

Prisoner

De naam van dit onderdanige standje verklapt een heleboel. In deze positie word jij als het ware gearresteerd. De enige manier om niet in de gevangenis te belanden is volledige medewerking. Terwijl jij vooroverbukt en hij je handen stevig op je rug houdt heeft jouw sexy politieagent de gelegenheid om je diep en hard te stoten. No mercy! En als échte officer heeft hij natuurlijk de juiste uitrusting bij de hand. Handboeien? Check! Wapenstok? Check! Jij kan werkelijk waar geen kant op… Tenzij je de agent in kwestie weet te verleiden natuurlijk, knipoog.

Honeymoon

Pak er eventjes een notitieblok bij! Het is de bedoeling dat jij op je buik gaat liggen met je gezicht in het matras of kussen. Je rekt je armen omhoog – dus boven het kussen – en opent je benen. Je partner komt op zijn knieën achterlangs tussen je benen zitten. Vervolgens pakt hij je dijen vast, zodat hij je omhoog trekt. Voor een stevige houvast kun jij je onderbenen buigen en om zijn bovenbenen heenslaan. Ready? Set… Go! Met iedere stoot zal hij je doordringen… Kippenvel gegarandeerd!

Meer slaapkamerinspiratie? Deze standjes zijn ook aan te raden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme