Ben jij één van deze 3 sterrenbeelden? Dan ben jij stiekem best wel kinky in bed

Relatie Gina Koninkx 25 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Stiekemerd, jij bent zeker razend benieuwd of jouw sterrenbeeld ook op dit lijstje staat? Vind jij de missionarishouding maar saai en ben jij letterlijk wel geboeid door een stel handboeien in bed? Als jij één van deze sterrenbeelden bent ben jij stiekem best wel kinky in bed. Oelala.

Sterrenbeelden die kinky zijn in bed

Mag het van jou allemaal wel wat gedurfder tussen de lakens? Dan kan het haast niet anders dan dat jij één van deze sterrenbeelden bent. Pssst, niet verder vertellen hè.

1. Stier (20 april t/m 20 mei)

Stieren zijn zo’n beetje de meest seksuele tekens uit de zodiak. Ze zijn zich enorm bewust van wat ze fijn vinden in bed en kennen hun eigen lichaam door en door. Hoewel deze mensen het ook heel fijn vinden om romantisch te vrijen, mag er ook zeker wel lekker geëxperimenteerd worden in de slaapkamer.

Stieren zijn over het algemeen bezitterig en laten dan ook graag hun dominante kant zien in de slaapkamer. Een partner die dominant is wordt dan ook echt niet gewaardeerd.

2. Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Kreeften zijn fantasierijke mensen, deze fantasieën werkelijkheid laten worden is waar ze op kicken. Het zal je dan ook niks verbazen dat Kreeften behoorlijk kinky kunnen zijn in de slaapkamer. Ze vinden het heerlijk om geprikkeld te worden en zich te laten meeslepen door een spannend rollenspel.

Hoewel vooral vrouwen met dit sterrenbeeld echt wel gesteld zijn op romantiek en zachtheid, kunnen ze er enorm van genieten om dat af en toe even helemaal los te laten. De perfecte combinatie, toch?!

LEES OOK: Ooh la la! 7x waarom kamperen goed is voor je seksleven

3. Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Net als Stieren zijn Schorpioenen ook enorm seksuele tekens als je kijkt naar alle tekens uit de dierenriem. Mensen met deze sterrenbeelden zijn sensueel ingesteld en houden van 1-op-1 tijd in de slaapkamer met hun partner. Ze kunnen zich helemaal aan hun lief overgeven. Vertrouwen is wel een belangrijk punt wat daarbij komt kijken (tip: bepaal samen een stopwoord voor als je dingen te ver vindt gaan).

Schorpioenen kunnen zich helemaal laten gaan in de bedstee. Ze zijn gepassioneerd en kunnen zelfs een tikkeltje losbandig worden. Ai, ai, captain!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme