Gina Koninkx
Gina Koninkx Mind 23 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

5 x herkenbaar als je een kind hebt met het sterrenbeeld Kreeft

Hooray! Het is feest bij jullie deze maand. Als jullie kiddo tussen 21 juni en 22 juli is geboren, vieren jullie dat natuurlijk deze maand. Dat betekent ook dat jullie kind een Kreeft is. Let maar op, dan zijn deze vijf dingen herkenbaar voor jullie als ouders.

Kinderen met het sterrenbeeld Kreeft

Astrologie is hip, hot en happening. Alsof jij dat nog niet doorhad. Wie zich hierin verdiept, komt erachter dat je sterrenbeeld veel meer over je karakter zegt dan je denkt. Het bewijs? Deze vijf eigenschappen horen bij jouw kindje met het sterrenbeeld Kreeft.

1. Het is een gevoelig kind

Kinderen met het sterrenbeeld Kreeft zijn ontzettend gevoelig, misschien wel de meest gevoelige tekens uit de zodiak. Dit kan erin resulteren dat je kind stemmingswisselingen heeft. Zit er iets tegen: dan is dat een enorm drama voor jouw zoon of dochter. Zit alles mee: dan is het niet te remmen in opgewektheid.

2. Veel behoefte aan aandacht en liefde

Jouw kind heeft, misschien wel meer dan anderen, behoefte aan jouw liefde en aandacht. Kinderen met het sterrenbeeld Kreeft blijven bijvoorbeeld uitzonderlijk lang op schoot zitten bij papa en mama. Als hun vriendjes dat allang niet meer doen. Ouders staan centraal in het leven van een Kreeften kindje, net als het gevoel van een thuis hebben.

3. Slapen kan een uitdaging zijn

Slapen is niet de meest favoriete activiteit van jouw zoon of dochter. Je kind is gevoelig en is dat ook voor (onbekende) geluiden en plekken. Dit kan ervoor zorgen dat ze angstig zijn en dat uit zich met name ‘s nachts. Jouw kind heeft veel baat bij een nachtlampje in de slaapkamer en jouw kalmerende woorden.

4. Jouw kind weet al wat hij later wil worden

Hoewel sommige kids elke dag wat anders roepen, is het vrij duidelijk dat jouw kind een verzorgend beroep gaat kiezen. Of ze nou arts wil worden om mensenlevens te redden of dolfijnen wil trainen, zolang ze maar bezig is met zorgen is ze zielsgelukkig.

5. Kids met het sterrenbeeld Kreeft hebben een rijke fantasie

Jouw kind kan zich uren vermaken met spelen. De meest fantasierijke verhalen zie en hoor je voorbijkomen. Je kind is niet alleen dol op spelen met bijvoorbeeld Playmobil maar is ook dol op knutselen. Dit omdat het zo’n creatief brein heeft. Ook muziek maken kan echt een uitlaadklep zijn voor dit kind.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme