Deze edelstenen en kristallen zijn geschikt voor de kinderkamer

Kinderen Maartje Scheffer 29 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Ben jij wel into kristallen en edelstenen? Dan vraag je je msischien af welke exemplaren geschikt zijn voor op de kinderkamer of babykamer. Zodat je kleine nét iets beter uitrust, de slaapkamer een net wat zachtere energie krijgt of om je kind juist meer te inspireren. Deze kristallen en edelstenen zijn geschikt voor de kinderkamer.

We zetten ze voor je op een rijtje.

Kristallen voor de kinderkamer

Met deze kristallen en edelstenen maak je de kinderkamer af.

Rozenkwarts

Het bekende rozenkwarts doet het ongetwijfeld goed op de kinderkamer. Het brengt liefde, harmonie en rust, met een zachte en lieve energie. Ideaal dus voor kinderen en baby’s. Rozenkwarts zou ook baby’s helpen met een zachte komst op aarde na geboorte. Daarnaast helpt deze steen bij pijn, angst en trauma. Het helpt je kind zijn hartje te openen.

Groene aventurijn

Ook groene aventurijn is kalmerend voor je kleine. Vooral voor onrustige kinderen is dit dus een fijne steen. Zo komen de emoties van je kind meer in balans, wat fijn is als je kind snel overprikkeld is. Daarnaast trekt deze steen voorspoed en geluk aan, en maakt groene aventurijn positiever en geduldiger.

Blauwe calciet

Met blauwe calciet creëer je meer rust en ontspanning in de kinderkamer. Zo kan je kind zich na een lange dag wellicht sneller overgeven aan zijn slaap. Daarnaast bevordert deze steen het zelfvertrouwen en communicatie vanuit het hart, en geeft het een beschermend energieveld.

Celestien

Dit wordt ook wel de engelensteen genoemd die de hoge, spirituele energie van engelen met zich meebrengt. Erg fijn om baby’s te helpen een zachte landing op aarde te maken. Daarnaast kan de energie van Celestien helpen om snel en fijn in slaap te komen en fijn te dromen.

Bergkristal

Met het transparante bergkristal wordt de energie in de kinderkamer gezuiverd van negatieve energie, en breng je de ruimte een positieve, rustgevende vibe.

Zo maak jij de kinderkamer Feng Shui

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme