Dit zijn de leukste schoencadeaus voor minder dan 10 euro

Sinterklaas Lisa van den Akker 13 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Zaterdag is het zo ver, de goedheiligman zet voet aan wal. Tenminste als alles goed gaat natuurlijk… In ieder geval kun je er wel vanuit gaan dat je kind zijn schoen zal willen zetten, maar wat stop je daar nu dit jaar weer in? Dit zijn de leukste schoencadeaus onder de 10 euro.

Hoe vaak je kind zijn of haar schoen mag zetten verschilt per gezin, ook het bedrag dat we daaraan besteden verschilt. Daarom hebben wij een lijstje gemaakt met voor ieder wat wils.

Schoencadeaus voor minder dan 10 euro

Dus sla je slag en vul die schoen met deze leuke schoencadeaus!

Mini Matters houten voertuig

Wij zijn fan van van houten speelgoed en met het speelgoed van Mini Matters hoeft dat helemaal niet duur te zijn. Dit houten voertuig komt als een bouwpakket, dus dat is leuk voor paps of mams én de kleine. Wanneer papa, mama of een grote broer of zus dit voertuig in elkaar heeft gezet, kunnen de kleintjes van de familie urenlang racen en spelen met dit stoere voertuig.

Te koop bij Action voor 6,95 euro.

Action

Kwartet

Speel kwartet met de foto’s van super schattige huisdieren. Het Huisdierenkwartet van Identity Games is gegarandeerd een hit. Op elke kaart staat een leuk weetje over een huisdier.

Te koop bij Kruidvat voor 4,99 euro

Kruidvat

Houten vormenpuzzel

Leuk voor dreumessen en peuters! Deze houten geometrische blokken om uren te puzzelen met verschillende vormen en kleuren.

Te koop bij Action voor 4,69 euro.

Action

Liewood Boerderijdieren

Deze schattige dierenfiguren zijn niet goedkoop, máár, als je ze de prijs per stuk berekend kom je ongeveer uit op 10 euro per dier. Je kunt er dus voor kiezen om steeds één diertje in de schoen te doen. Ben je meteen klaar met shoppen voor dit jaar. Je kunt de dieren in een set van 4 of 8 stuks kopen.

Te koop bij I love speelgoed, 8 dieren voor 89,95 euro.

Liewood
@famme_nl

Zaterdag komt Sinterklaas aan! Zoek jij nog schoencadeautjes? Wij zetten een paar leuke tips op een rij voor alle leeftijden, onder de 10 euro 🤩 #fyp #tips #sinterklaas #sinterklaas2023 #cadeautje #schoenzetten #schoencadeautje #schoencadeau

♬ Price Tag – Sped Up – Jessie J

Uno

Voor de wat oudere kinderen is Uno een geweldig leuk spel. Het Mattel UNO Kaartspel leer je gemakkelijk en je krijgt er geen genoeg van.

Te koop bij Kruidvat voor 5,99.

Kruidvat

Houten xylofoon

Wat is er nu leuker dan zelf muziekmaken als je sinterklaasliedjes zingt? Je kleine speelt en ontdekt volop met deze Playing Kids houten cheetah xylofoon.

Te koop bij Kruidvat voor 5,99 euro.

Kruidvat

Balansspel

Plaats de houten figuurtjes op de taart of het schip en probeer alles in balans te houden. Gooi met de dobbelsteen en ga de uitdaging aan om dat specifieke figuurtje op de planken te plaatsen. Lukt het jou zonder ‘m om te laten vallen?

Te koop bij Action voor 4,99 euro.

Action

Zoveel dagen heb je nog voordat je kind weer zijn schoen mag zetten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme