Dit zijn de top 10 mooiste kinderen ter wereld

Celebs Valéry de Voijs 2 nov 2023
Leestijd: 4 minuten

In het kader van ‘gekke rankings’ bestaat er dus een lijstje met de mooiste kinderen van de wereld. Natuurlijk vinden wij alle kinderen prachtig, maar stiekem zijn wij benieuwd hoe het internet denkt over deze ranking. Op social media is men het er in ieder geval over eens.

Stiekem vinden wij onze eigen kinderen het mooiste, maar eerlijk is eerlijk. Om deze child models konden wij niet heen.

De mooiste kinderen van de wereld

Natuurlijk kunnen we eindeloos debatteren wat iemand nu eigenlijk echt mooi maakt. Daarbij kunnen we ons afvragen of we kinderen überhaupt al op hun uiterlijk mogen beoordelen. Toch waren wij stiekem nieuwsgierig naar het lijstje en wilden deze graag met jullie delen. Volgens het internet zijn dit namelijk de mooiste kinderen ter wereld anno 2023.

10. Jordyn Reinie

Dit Amerikaanse meisje heeft een top 10 weten te bemachtigen in de officiële ranking van mooiste kids ter wereld. Op haar persoonlijke Instagram met maar liefst 27 duizend volgers deelt ze haar posts en foto’s. Nadat haar moeder een foto van de jonge Reinie deelde, ging deze meteen viraal. Ondertussen werkt ze als model en actrice. Online wordt ze beschreven als ‘extraordinary beautiful’ met een poppengezichtje.

9. Laneya Grace

Dit Amerikaanse meisje is sinds haar derde al model. Waarschijnlijk heeft ze haar schoonheid te danken aan haar Spaanse en Filipijnse roots. Volgens professionals is ze niet alleen heel mooi, maar ook nog eens heel fijn om mee te werken op de set. Komt het meisje je bekend voor? Dat kan. Zij heeft namelijk een klein rolletje in de videoclip van (inmiddels overleden) Zweedse DJ Avicii.

8. Haileigh Vasquez

Dit Amerikaanse meisje is bekend geworden door social media. Op haar Instagram heeft zij ondertussen maar liefst 110.000 volgers. Het is geen verrassing dat ook de kleine Vasquez nu al werkt als model, actrice en zelfs te zien is op de runways.

7. Lauren Lunde

Lauren Lunde mag dan wel op de zevende plek staan op de lijst van mooiste kinderen ter wereld; in Zuid-Korea staat zij bekend als het mooiste model van Azië. Een behoorlijke titel, kun je dus wel zeggen. Ze is te zien in meerdere reclamespotjes, campagnes en tv-series.

6. Anna Pavaga

Dit Russische model vliegt sinds haar derde de wereld rond om als model te werken. Zo heeft ze veel klussen gedaan in China en de Franse Vogue. Het meisje werd bekend door haar gezichtje dat als veel beschreven werd als een typical pretty doll face.

5. Anastasia Knyazeva

Ook dit meisje is geboren in Rusland en wist met haar prachtige blauwe ogen veel mensen te imponeren. Haar moeder postte een aantal foto’s op Instagram die meteen viraal zijn gegaan. Sindsdien wordt ze gezien als één van de mooiste kinderen ter wereld.

4. Jare Ijalana

Dit Nigeriaanse meisje staat op de vierde plek in deze ranking. Ze is geboren in Lagos en is wederom aan het werk as internationaal model. Online wordt ze vergeleken met de Black Barbie door haar symmetrische gezichtje.

3. Kristina Pimenova

Dit Russische meisje is de dochter van de bekende voetballer Pimenov. Het is dan geen verrassing dat de jonge Pimenova al vanaf jonge leeftijd in de spotlights stond. Sinds haar peutertijd heeft ze meerdere campagnes gedaan en samengewerkt met grote merken als Prada, Burberry, Cavalli, Dolce & Gabbana en Armani. Niet alleen in de fashion-wereld, trekt zij veel aandacht; ook in de filmwereld is zij erg geliefd.

2. Anastasia Bezrukova

Dit Russische wordt wereldwijd gezien als één van de mooiste kinderen van de wereld. Ze wordt daarnaast beschreven als fotogeniek en talentvol. Tel deze kwaliteiten bij elkaar op en een topmodel is geboren. Merken als Vogue en Armani staan voor haar dan ook in de rij.

1. Graylee Mae

En dan de nummer één: Graylee Mae. Het internet raakt niet uitgepraat over dit jonge model. Het Amerikaanse meisje is mega populair en wint vele hartjes met haar mooie looks.

That’s it. Deze kinderen worden wereldwijd gezien als mooiste kinderen van de wereld. Toch vinden we het bij Famme nogal een bijzondere lijst. In onze ogen verdient ieder kind namelijk een schoonheidsprijs. Daarbij is het ook jammer dat er geen jongens zijn meegenomen in de ranking.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme