Marleen Staal
Marleen Staal Persoonlijk 31 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

Net bevallen? De Mady onderbroek van Zeeman is alles wat je nodig hebt

Als net bevallen moeder kun je over weinig dingen lyrisch zijn behalve je eigen baby. Niets is zo fantastisch als jouw kleine hummel. Bijna niets, want van één ding zijn we minstens net zo fan als van ons eigen DNA-product: de Mady onderbroek van Zeeman. 

Mady van de Zeeman

De beste ‘grootmoeders’ tip sinds de uitvinding van grootmoeders tips. Dat is deze speciale onderbroek van de Zeeman. Al had onze grootmoeder waarschijnlijk heel graag deze tip zelf gehad, want in haar tijd bestond dit geschenk uit de onderbroekenhemel waarschijnlijk nog niet.

Nee dit is geen sponsored artikel (mag wel hoor Zeeman, like ons), dit is gewoon een enorme passie voor goed katoen. Want van de kleinste dingen kan een mens, of nou ja moeder in dit geval, blij worden. Zeker als je net bent bevallen en al kan janken om een verkeerd afscheurde tissue. Dan is iets vanzelfsprekend zoals een onderbroek niet meer zo vanzelfsprekend, als het precies is wat je nodig hebt.

Goed, niets is belangrijker dan jouw comfort down there na de enorme bloederige strijd die het allemaal heeft moeten leveren. Een beetje liefde en zachtheid is geboden. Zeker als je iets elke dag draagt zoals een onderbroek. Dus hier is -ie dan, in al zijn grote volle glorie, de Mady onderbroek:

 

 

Hij is groot, rekbaar en verder gewoon heel simpel. Fijn, want poespas hebben we ook helemaal niet nodig. Dus mocht je nog het perfecte kraamcadeau zoeken voor je zwangere vriendin of moet je partner toch nog even luiers scoren? Scoor een Mady. Als elke moeder fan is (ineens zagen we deze tip overal om ons heen voorbij vliegen) wie zijn wij dan om jouw deze tip te onthouden?

Thank us later.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme