Dit driejarige meisje gaat viraal met ‘n wel heel bijzondere foto

Kinderen Valéry de Voijs 21 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Heb jij ‘m al gezien? De foto die afgelopen week binnen no time viraal ging, is afkomstig van de moeder van een wel heel bijzonder driejarig meisje. Wij zijn niet alleen fan van de foto maar vooral achter de boodschap achter het kiekje.

De foto staat nog geen week online, maar is al bijna 50.000 keer geliked. Als wij het verhaal achter de foto horen, snappen we wel waarom.

Deze foto gaat viraal

De foto werd genomen door Diamond Jackson. Jackson is een Amerikaanse fotografe en moeder van drie schattige dochters. De Amerikaanse is haar hele leven gek van fotografie, maar staat sinds 2016 fulltime achter de camera. Ze richt de pagina Raes Bleu Rose Photography op, en post voornamelijk foto’s van pasgeboren baby’s, peuters en kleuters.

Haar eigen kids zijn niet zo’n fan van de camera en poseren niet graag. Toch wilde Jackson haar dochters’ derde verjaardag niet zomaar voorbij laten gaan. Aangezien haar driejarige dochter op dit moment door een fase gaat waarin ze mega fan is van Spiderman, was het niet moeilijk om een thema te bedenken voor de fotoshoot.

“Hoewel Rose normaal niet graag voor de camera staat, ging de fotoshoot verrassend goed”, laat Jackson weten in een interview met Today. Waarschijnlijk had haar dochter nu geen moeite met het poseren omdat ze iets deed waar ze zich heel comfy bij voelde. Ze was gekleed in een Spiderman kostuum en poseerde als een ware Marvel-held.

Boodschap achter de foto

Jackson zet de foto van haar dochter op Instagram. In het bijschrift wenst ze haar dochter een fijne verjaardag: “With great power comes great responsibility.” – Uncle Ben. Happy 3rd Birthday Spider-Girl Rose. Dat de foto zó viraal ging had de moeder niet verwacht.

Op de foto is duidelijk te zien dat de kleine Marvel-held een meisje is. Door het kostuum zien we niet veel van Rose, behalve twee schattige knotjes die uitsteken. Dat was voor Rose’s moeder belangrijk: “It was also important to Jackson that people knew that it was a little girl, not a little boy, dressing up as Spider-Man”.

Met alle lovende woorden in de reacties kunnen wij alleen maar hopen dat Rose een fijne verjaardag heeft gehad! Ben jij nu benieuwd hoe jij jouw kids (zonder kleerscheuren, huilbuien of awkward glimlachjes) op de foto krijgt? Dan ga jij dit artikel kunnen waarderen. Succes!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Today

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme