Valéry de Voijs
Valéry de Voijs Ouderschap 25 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Oh no you didn’t! Deze moeder haalt de meest gemene grap ooit uit

Op de redactie van Famme hebben we best humor. Vinden wij zelf dan. Maar sommige grappen gaan toch écht te ver. Deze moeder haalt de meest gemene grap ooit uit.

Nouja ‘grap’. Oordeel zelf maar:

Gemene grap

Een Amerikaanse moeder haalt samen met haar gezin een wel heel gemene grap uit. Ze post de video online en deze krijgt binnen een paar dagen miljoenen views en likes. Het filmpje is ondertussen bijna 28 miljoen keer bekeken en 8.9 miljoen keer geliked.

In de video is te zien hoe Makela (één van de oudere dochters) haar jongere zusje Eva op een stoel zet. Makela bedekt haar zusje met een groot wit laken en telt tot drie. Dan trekt ze het laken weg en slaat haar handen voor haar mond alsof ze geshockt is dat Eva is ‘verdwenen’.

De rest van het gezin raakt zogenaamd in paniek. Iedereen speelt mee, en ze laten Eva geloven dat ze daadwerkelijk is verdwenen. De moeder doet zelfs alsof ze moet huilen! In paniek schreeuwt de ‘huilende’ moeder “Makela! What did you do?! Where are you, Eva?!”.

Het wordt snel duidelijk dat Eva in paniek raakt. Ze wilt haar moeder knuffelen en roept: “Here mama, I’m here!”. Maar haar moeder blijft volhouden dat ze onzichtbaar is. En alsof dit al niet erg genoeg is gaat het gezin nog even door.

Een andere zus in een rood T-shirt zit tijden het hele gebeuren op de bank. Ze roept “Eva if you can hear me, come here and sit next to me. Lets take a picure!”. Eva gaat meteen naast haar zitten. Oudste zus Makela doet alsof ze een foto maakt. In werkelijkheid heeft Makela (nog voor het filmen van deze grap) een foto van haar zus in het rode T-shirt op de bank genomen (waar Eva dus nog niet op stond). Tijdens de video neemt Makela geen nieuwe foto, maar laat de eerder genomen foto zien, zónder Eva.

Dat was de druppel. Wanneer Eva ziet dat zij niet op de foto staat raakt ze volledig in paniek en begint keihard te huilen. Tijdens het huilen hoor je de angst in haar stem. Bekende TikTokker Matt Cuthall reageert: ‘That mom deserves an Oscar ASAP’. Dat de moeder goed kan acteren is een feit, maar daar is ook alles mee gezegd. Ook andere TikTokkers reageren met smiley faces en grappen dat de moeder een Oscar verdient.

@enchantedsmoke

The Mom 😂😂 #fypシ #jokes #FYP

♬ original sound – Enchanted

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

TikTok

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme