Oops! Deze moeder viert de verjaardag van haar kind op de verkeerde dag

Ouderschap Valéry de Voijs 19 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Van lunchpakketjes tot voetbaltrainingen, we vergeten allemaal weleens wat. Soms krijgt onze bovenkamer het simpelweg niet allemaal geregeld. Deze moeder maakt wel een heel bijzondere fout. Zij vergeet namelijk de verjaardag van haar eigen kind.

De video waarin de moeder haar verhaal doet is een paar dagen geleden gepost, en is binnen een dag viraal gegaan.

Emily Vondrachek

Emily Vondrachek is moeder van wel liefst vijf kinderen. Dat er dan nog weleens iets bij inslipt is dus niet heel verrassend. Toch zal ze deze ‘fout’ niet snel vergeten. De moeder uit Minnesota heeft maar liefst 1.2 miljoen volgers op haar TikTok account @thevondyfam.

Ze staat bekend om haar herkenbare en eerlijke content. Waarschijnlijk zullen veel moeders zichzelf herkennen in de capriolen moeder. Zo post Vondrachek eerder een video waarin ze een zelfgemaakte rap maakt over de zindelijkheid van haar jongste kids. De video werd 5.6 miljoen keer bekeken. Ze kreeg duizenden reacties van moeders die zichzelf herkenden in de struggles van de potty training.

Emily Vondrachek vergeet verjaardag van haar kind

Vondrachek maakt dagelijks video’s over het moederschap. Afgelopen week post ze een video waarin ze toch maar even naar buiten is gelopen, om in alle privacy deze beschamende fout op te biechten. Ze begint haar video met de reden waarom ze dit graag wilt delen: “Here’s a little video to allow all the moms of littles out there to maybe feel a little better about yourself. Here’s a little confidence boost for you.”

Wanneer ze een rekening van de kinderarts wilt declareren krijgt ze een telefoontje dat de rekening niet gedeclareerd kan worden aangezien de geboortedatum van haar kind niet klopt. Vondrachek is verrast. Ze kan toch zweren dat de verjaardag van haar zoon op 26 februari viel, en niet op de 25e?! Ze scrolt door Facebook, en komt erachter dat haar zoon toch écht op 25 februari jarig is. Voor de afgelopen twee jaar (!) viert ze zijn verjaardag op de 26e. Tikkie beschamend, tikkie herkenbaar, tikkie onhandig… in ieder geval zal ze zijn verjaardag nooit meer vergeten!

@thevondyfam

How’s your day going? #momfail #mombrain #parenting101 #sahm

♬ original sound – Emily Vondy

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Emily Vondrachek

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme