Dit vindt je partner volgens zijn sterrenbeeld het aantrekkelijkst aan jou

Algemeen Susan Dalstra 26 apr 2018
Leestijd: 4 minuten

Grappig genoeg heeft wat je zo woest aantrekkelijk vindt aan je partner vaak helemaal niks met de standaard definitie van ‘sexy’ te maken. Het is de manier waarop hij om (z’n eigen) grappen lacht, de sproetjes op z’n rug of de lichtjes in z’n ogen wanneer hij het over z’n grootste hobby heeft. 

Natuurlijk staan we te springen om wat onze partners op hun beurt dan zo aantrekkelijk vinden aan ons. Want ook al vindt hij het vast geen en-kel probleem als je een frivool lingeriesetje draagt; waarom hij als een blok voor je viel schuilt hoogstwaarschijnlijk in iets heel anders.

Als je man van nature niet bijster complimenteus is, vind je het antwoord in zijn sterrenbeeld.

Ram

De ram barst van de energie en is dol op spontane acties. Dat maakt ze een geweldige partner voor weekendjes weg en romantische avonturen. Maar als je met een ram bent, weet je ook dat hij waarschijnlijk vreselijk ongeduldig is. Daarom houdt hij van energieke en assertieve types; zij kunnen hem bijhouden. Een ram zoekt een partner die niet over zich heen laat lopen en een vechtertje is. Ben je een echte doorpakker? Geen wonder dat ‘ie dol is op jou.

Stier

De typische stier is loyaal en enorm betrouwbaar, maar kunnen van tijd tot tijd ook erg met zichzelf bezig zijn. De stier waardeert de fijne dingen des levens. Daarom is hij zo dol op cadeaus krijgen en jouw sensuele aanraking. Als je hemel en aarde hebt verzet om die ene Rolling Stones plaat voor hem te vinden in een vintage winkel en hem trakteert op een sexy massage aan het eind van de week, ben je zeker de juiste match voor de stier.

Tweelingen

Tweelingen zijn een vat vol tegenstrijdigheden. Ze springen uit de band, maar zijn ook serieus. Ze zijn communicatief, maar kunnen ook in zichzelf gekeerd zijn. Je weet nooit met welke tweelingen je vandaag te maken hebt. Daarom vinden ze je gevatte humor en kunde alles met een korreltje zout te nemen te gek. Als je niet alles te serieus neemt en de zonnige kant van dingen inziet, zal de tweeling-man je adoreren.

Kreeft

De kreeft plaatst familie boven alles. In een partner zoeken ze dan ook iemand die vrienden en familie net zo belangrijk vindt als zij. En niet heel geëmancipeerd, maar wel waar: een kreeft vindt het fijn als je het thuis gezellig maakt. Een partner die het bed opmaakt en het huis opruimt als er bezoekt komt, vindt dit sterrenbeeld woest aantrekkelijk. Een kreeft nodig graag mensen thuis uit en gedijt daarom goed bij een partner die het net zo leuk vindt om een mooi huis te showen.

Leeuw

De leeuw ziet altijd de zonnige kant van dingen in. Ze zijn immer optimistisch en voelen zich aangetrokken tot mensen met een creatieve, speelse kant. Dat je met elkaar kan lachen, ziet de leeuw als het teken dat jullie elkaar begrijpen. Hij vindt het leuk dat je van alles het beste weet te maken. Jullie zijn dat stel dat altijd samen lol heeft.

Maagd

De maagd is een verstandig sterrenbeeld. Ze letten op details, zijn gefocust en houden altijd hun koppie erbij. Een maagd vindt het daarom fijn als je weet hoe je voor jezelf moet zorgen wanneer het op gezondheid en beweging aan komt. Daarnaast is de maagd ontzettend bescheiden. Ze gaan dus niet voor de mensen die hun gym-selfies uitgebreid op social media delen.

Weegschaal

De weegschaal is een beetje de hippie van het sterrenstelsel. Bij hen draait alles om liefde en harmonie. Daarnaast hebben ze oog voor schoonheid. Of het nou natuurlijke schoonheid of de perfecte jeans is; de weegschaal waardeert een groot gevoel voor stijl en een spontane persoonlijkheid. Omdat ze people pleasers zijn vinden ze het fijn als hun partner ook een go with the flow-type is.

Schorpioen

Net als de tweeling is de schorpioen een vrolijk en gevatte persoonlijkheid. Dat is waarom ze intelligente en mensen met een liefde voor het leven zo waarderen. De schorpioen zoekt iemand die net als hij zoveel mogelijk uit het leven wil halen. Bovendien vindt hij het enorm sexy als je naar het leven kijkt door een meer filosofische lens.

Boogschutter

Als je een relatie hebt met een boogschutter weet je waarschijnlijk al dat ‘ie dol is op reizen. Hij vindt jouw avontuurlijke geest dan ook te gek. Hij zoekt iemand die net zo graag nieuwe dingen wil meemaken als hij. Als je iemand bent die altijd goedkope vliegtickets checkt en altijd een tripje in het vooruitzicht hebt, zit je bij de boogschutter geramd.

Steenbok

De steenbok heeft een hoge levensstandaard en grote doelen. Ze zoeken een partner die net zo in het leven staat. Ben je professioneel en heb je een sterk werkethos? De steenbok heeft dat allang gespot en heeft grote bewondering voor je ambitie.

Waterman

De waterman is een bolleboos. Hij houdt van diepgaande gesprekken en is nieuwsgierig naar jouw visie. Hij vindt het heerlijk als zijn partner precies begrijpt wat hij bedoelt. Als je open en slim bent en altijd open staat voor een intelligent gesprek zit je bij hem helemaal goed.

Vissen

Vissen zijn enorm empathisch en genereus. Ze zijn enorm gevoelig en hebben een partner nodig die hen benaderd met dezelfde compassie waarmee zij mensen benaderen. Iemand met een groot hart en een gevoelige inborst vindt vissen onweerstaanbaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen