Yes! 25 geweldige babynamen geïnspireerd op Peaky Blinders

Kinderen Sophie Nortier 27 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Nadert de uitgerekende datum of zijn jullie het nog aan het proberen? In welke fase jullie ook zitten, dromen over babynamen is altijd heerlijk. Dus laten we je hierbij nog even wat extra inspiratie bieden, namelijk Peaky Blinders!

Peaky Blinders

Eindelijk is er bevestigd dat ze zijn begonnen met het filmen van het nieuwste seizoen van Peaky Blinders. Het is even wachten geweest, want het vorige seizoen werd anderhalf jaar geleden op Netflix gelanceerd. Maar we hebben weer iets om naar uit te kijken!

Heb je de vorige seizoenen nog niet gezien? Dan raden we het je aan die lekker te bingen want het is pure verwennerij. Het verhaal houd je op het puntje van je stoel en het decor is geweldig. En hebben we het al over de karakters gehad? Ok, het zijn natuurlijk gangsters, maar wel gangsters om van te houden. Dus zit je nu toevallig in je verlof of vakantie en heb je geen zin om naar buiten te gaan? Hierbij de ultieme tip: Peaky Blinders bingen, seizoen één tot en met vijf.

Dol op kunst? 40 babynamen die daarmee te maken hebben want jouw kind is a piece of art

Inspiratiebron

Aanstaande ouders laten zich in hun zoektocht naar babynamen steeds vaker inspireren door hitseries. En ook internationale babynamen zijn al een tijdje een trend. Het is dan dus geen heel vreemd idee wanneer je je laat inspireren door deze geweldige serie.

20 x de mooiste babynamen geïnspireerd op Bridgerton

Dus nu even terug naar die lovable gangsters. Heb je wel eens goed op hun namen gelet? Die zijn stiekem best geweldig! Dus waarom zou je je hier niet door laten inspireren? Hieronder de vijfentwintig heerlijkste namen uit de serie:

 1. Tommy
 2. Arthur
 3. John
 4. Finn
 5. Polly
 6. Ada
 7. Michael
 8. Grace
 9. Lizzy
 10. Linda
 11. Gina
 12. Jessie
 13. Charlie
 14. Ruby
 15. Alfie
 16. Aberama
 17. Bonnie
 18. Isiah
 19. Esme
 20. Luca
 21. Jeremiah
 22. Freddie
 23. Reuben
 24. May
 25. Darby

En krijg je een tweeling? Dan hebben we ook een leuk lijstje babynamen die goed bij elkaar matchen.

How you doin’? 42 babynamen rechtstreeks uit de serie Friends

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme