Zo leuk! De nieuwe serie van Woezel & Pip kun je binnenkort op Videoland bekijken

Kinderen Sophie Nortier 17 feb 2021
Leestijd: 1 minuut

Zijn jouw kleintjes ook zo enorm gek op alles dat met Woezel & Pip te maken heeft? Dan kun je ze helemaal blij maken met het nieuws dat de serie van deze twee gezellige hondjes vanaf 26 februari te zien is op Videoland.nl.

Toen Guusje Nederhorst vijftien jaar geleden het eerste Woezel & Pip kinderboek schreef, had ze waarschijnlijk geen idee dat deze gezellige hondjes zoveel jaren later nog zo immens populair zouden zijn. Haar man, Dinand Woesthoff, heeft na de dood van Guusje het stokje overgenomen.

Samen met zijn huidige vrouw Lucy, heeft hij ervoor gezorgd dat de hondjes nog vele avonturen konden beleven. En dat hebben we gezien in de vele boeken, theatertournees, de animatieserie en -film.

Zappen maar! Op Netflix dan want deze 5 nieuwe films en series voor kinderen staan nu online

Woezel & Pip op Videoland

Maar nu krijgen deze populaire pups een heel nieuwe vorm op Videoland.nl. Want de nieuwe serie ‘Woezel & Pip: Vriendjesclub’ is een interactief en educatief programma, dat samen met kids is gemaakt.

‘Elke aflevering draait om het samen leren en ontdekken van thema’s die ook een rol spelen in het dagelijks leven van de allerkleinsten. Of het nu gaat om het leren tellen, het leren van het alfabet, het ontdekken van nieuwe dieren, gerechten, muziek of bestemmingen; Woezel & Pip, Buurpoes, Charlie, Tante Perenboom, de Wijze Varen en Molletje nemen de allerkleinsten elke aflevering mee op ontdekkingsreis die de belevingswereld van kinderen uitdaagt en voedt.‘ – aldus RTL Nederland.

Wij zijn in ieder geval fan!

10 x de leukste Netflix kinderfilms voor kids van 5 tot 12 jaar (waar je zelf ook blij van wordt)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

RTL

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme