Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Mind 21 nov 2020
Leestijd: 4 minuten

Dit zijn de 8 populairste seksuele fantasieën onder moeders

Als je diep graaft, vòòr de kinderen, de hectiek en de stress van het gezinsleven, was je eigenlijk best een seksueel wezen. Een belangrijk deel van een gebalanceerd en gezond leven is ook in gevoel staan tot onze innerlijke verlangens. En een beetje erotisch dagdromen met seksuele fantasieën helpt daarbij.

Het erkennen en gehoor geven aan seksuele verlangens geeft een boost in endorfine, met minder stress tot gevolg. Daarbij voel je je relaxter en gelukkiger. Laat staan dat je relatie het nodig heeft. De kracht van denken aan seks en fantaseren over seks maakt het vele malen makkelijker om opgewonden te worden als je met je partner bent. Een win-win noemen we dat.

Populairste seksuele fantasieën onder moeders

Daarom tippen wij de acht populairste seksuele fantasieën onder vrouwen, en nee, je hoeft het je man niet te vertellen.

1. De power van een oerman

Of het nu de de bad guy uit een actiefilm is of een knappe bouwvakker die zijn testosteron kwijt moet. Deze man tilt je op, neemt je mee of bindt je vast. Hij is in controle en jij laat het gebeuren.

2. Kijken en bekeken worden

Heb je wat exhibitionistische trekjes in je, dan is het idee van kijken en bekeken worden jouw fantasie. Misschien word je gedwongen om seks te hebben waar anderen bij zijn. Of je bespioneert anderen. In een hotel met grote ramen in een vreemde stad, waar voorbijgangers je bezig kunnen zien. Ook een spannende: seks in vergaderruimte op het werk met die knappe collega, terwijl je baas elk moment kan binnenlopen. Oh, schaamte! Maar dat maakt het nou net zo opwindend.

3. Seks met de buurman

Het kan die knappe buurman zijn, die crèchevader van school of die fijne barista die wekelijks je kopjes koffie schenkt. Het is iemand die je kent en omdat hij het niet weet, word je innerlijke schaamte en verlangen aangewakkerd als je deze man tegenkomt. Schrik niet: het is maar een fantasie en als je daardoor meer goesting in je eigen man krijgt, alleen maar goed!

4. Good girl, gone bad

Vrouwen die altijd de regels volgen en netjes en wat braaf zijn kunnen er veel plezier aan beleven de bad girl in zichzelf los te laten. Wie weet loop jij wel op de knapste man in de kroeg af en sleurt hem mee een donker steegje in. Of je geeft een striptease weg waar de mannen in de bar verlekkerd naar kijken, hopend op een één-op-één met jou. Je bent in controle, jij wilt het en je doet het nu. Dominant zijn mag best een keer, ookal is het alleen in je fantasie.

5. Seks met je ex

Heb jij, net als veel vrouwen, een ex met wie het nooit helemaal soepel liep, maar de seks was een en al WOW. Stel je voor dat je hem plotseling tegen het lijf loopt in de supermarkt. Het is er nog steeds, de pure aantrekkingskracht. Kijk hem aan en hij weet het ook. Trek hem bij de sla weg en rijd naar zijn huis waar je de sterren van de hemel vrijt. Wie weet begin je wel een stomende affaire met hem. Er is niks verkeerds aan het verkennen van je seksuele fantasieën. Denk nou niet dat je man ze ook niet heeft.

6. De vrouw van je dromen

Je houdt van mannen en jouw man in het bijzonder maar één keertje of twee een zoete, zachte affaire met een prachtige vrouw is ook niet verkeerd. Het mogen er ook twee zijn, de keus is geheel aan jou. Fantaseren over lesbische seks is vooral aantrekkelijk voor vrouwen die het nog nooit gedaan hebben. Stel je de geneugten van een vrouw voor, zoals je zelf als geen ander weet.

7. Er is altijd ruimte voor meer

Alles tussen een trio en een orgie past hierin. Bekijk je een groep mensen die het met elkaar doen? Heb je een trio met twee mannen die je compleet verwennen? Of een man en een vrouw? Zijn het bekenden, met je eigen man erbij of onbekenden? Je wordt gekust door de een en bevredigd door de ander. Geef je over aan je eigen perfecte fantasie.

8. Into the Great Wide Open

Verplaats de seks van de slaapkamer naar buiten. Duik de natuur in met alle voordelen vandien. De wind, regen, het zand, in de branding, het geurende bos of op vakantie in het zwembad. Met je eigen man (of met een vreemde). Geef je over aan de natuur en geniet. En wie weet maak je van deze fantasie wel werkelijkheid.

Lees ook:

4 redenen waarom we zo vrolijk opstaan als we ochtendseks hebben

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme