Ronnie Flex is opnieuw papa! Dit is de naam van zijn dochter

Ouderschap Valéry de Voijs 1 nov 2021
Leestijd: 1 minuut

Ronnie Flex, oftewel Ronell Langston Plasschaert is opnieuw vader geworden. De kersverse vader post vandaag een foto van zijn dochter op Instagram en heeft binnen een paar uur al 60.000 likes.

Ronnie Flex (29) maakt het nieuws via Instagram bekend. Vandaag post hij een foto waarin hij liefdevol naar zijn nieuwe dochter kijkt. Binnen no time heeft de rapper meer dan 60.000 likes, en reacties van BN’ers als Patricia Paay, Rico Verhoeven, Dave Roelvink en Frans Bauer.

Eerste dochter

Dit is niet de eerste keer dat Ronnie vader wordt. In 2018 kreeg Ronnie samen met Wafae Kefi (ook wel bekend als dj Wef) hun eerste dochter Nori. Nori’s mama begon dit jaar een kledinglijn voor kinderen, genaamd Nori’s World, vernoemd naar hun dochter. Ronnie is niet meer samen met Wef, maar volgens de DJ hebben ze een goed co-ouderschap.

Rémi

Via Instagram maakt hij de geboorte van zijn tweede dochter bekend. Onder de foto op zijn Instagram schrijft hij: ‘Welkom in ons warme thuis, Rémi Ayoki Plasschaert. Je moeder en grote zus en ik houden heel veel van jou.. en we blijven bij je voor altijd en daarna.  In zijn story is vervolgens Nori te zien die een tekening in beeld houdt. ‘Voor wie heb je die gemaakt?’ hoor je Ronnie Flex vragen, waarop Nori antwoord: ‘voor mijn zusje’. Te schattig!

Demi de Boer

De moeder van Rémi, Demi de Boer heeft (nog) niets over de geboorte gedeeld op haar Instagram. Waarschijnlijk is het nichtje van oud-voetballer Ronald de Boer nog aan het bijkomen van de bevalling. Haar laatste post was op 21 Oktober waarin de blondine een foto post van haar buik met de tekst: ‘Hoping this is my last pregnant IG post‘ en daar kreeg ze gelijk in.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Instagram

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme