Doet jouw partner deze 3 dingen in bed? Dan is je lief (nog steeds) gek op je

Relatie Gina Koninkx 4 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

Jullie gingen als konijntjes tekeer de eerste maanden en misschien wel jaren. Het is helemaal niet gek (en erg) dat dat na verloop van tijd wat minder wordt. Toch is het fijn om te merken dat jullie seksleven nog steeds on fire is. Herken jij deze drie dingen in bed? Dan is het wel duidelijk dat je partner nog steeds stapelverliefd op je is.

Het seksleven met je partner

Het kan je echt wel eens onzeker maken als jij en je partner minder seks hebben dan voorheen. Toch gaat het om de momenten die jullie nu samen hebben en niet zozeer om de frequentie. Als je partner deze drie dingen doet in bed is jullie seksleven nog helemaal in orde.

1. Je partner zoekt verbinding

Hoewel jullie misschien niet meer zo vaak als voorheen met elkaar naar bed gaan, gaat het om de momenten dat jullie dat wel doen. Zoekt je lief de verbinding met jou (en andersom jij met je lief), dan merk je hoe intiem en innig jullie nog steeds met elkaar zijn.

Seks gaat naast het plezier en de lust natuurlijk ook om de liefde en die kun je absoluut voelen tijdens de seks. De blikken die jullie uitwisselen, de knuffels tussendoor en ook de ‘ik hou van jou’ na het klaarkomen. Deze verbinding duidt erop dat alles tussen jullie nog helemaal goed zit.

2. Je partner is aanwezig

Het is ook belangrijk en fijn om te voelen dat je partner aanwezig is in het moment. Niet met zijn of haar hoofd bij werk of andere zaken zit. Je merkt dat meteen als je je partner door en door kent. Als je voelt dat je lief dit los kan laten tijdens de seks en echt in het moment met jou is, is ook dat een teken dat je lief nog hartstikke dol is op jou.

3. Je partner denkt aan jouw bevrediging

Het is belangrijk dat je partner tijdens de seks ook aan jouw bevrediging denkt. Net zoals jij dat andersom doet bij je man of vrouw. Bij seks denk je niet alleen aan jezelf maar vooral ook aan de ander.

Als je merkt dat je partner er alles aan doet om jouw ook het plezier en de bevrediging te kunnen geven, is het wel duidelijk dat jullie nog hoteldebotel zijn op elkaar en het helemaal goed zit met jullie seksleven.

LEES OOK: Met je partner praten over seks als je er niet (meer) van geniet

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Elite Daily

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen