Waterlóóóó: deze ABBA-workout is écht fun om te doen

Gezondheid Sharon van der Werf 26 jun 2021
Leestijd: 1 minuut

Het Songfestival is natuurlijk al even afgelopen, maar om die feestelijke vibes door te trekken hadden we zin in iets nostalgisch. ABBA klinkt door de speakers, we krijgen zin om te dansen, en waarom zou je dat niet combineren met een goede workout? We kwamen een tijd geleden deze ABBA-workout tegen en het is fantastisch.

Als jij ook graag danst (oké, een poging tot telt ook) én gek bent op ABBA, dan is deze workout jou op het lijf geschreven. Dus trek die sportschoenen aan en klik vooral op play.

Oh my: doe deze ABBA-workout

Een tijdje geleden ging deze ABBA-workout al viral en inmiddels hebben meer dan 1 miljoen mensen de video bekeken. We kunnen alvast één ding verklappen: deze workout is fun. Vanaf de eerste minuut is het enthousiasme van Emily Thorne aanstekelijk, en dan hebben we het natuurlijk nog niet eens over de muziek gehad.

Want laten we eerlijk zijn, kan je een betere band dan ABBA bedenken om he-le-maal op los te gaan? Precies, nee, dachten wij ook al.

Ook voor mensen zónder ritme

De dansvideo’s van Emily zijn ideaal als je even flink wilt zweten, maar geen zin hebt om op de loopband in de sportschool te staan. Je doet deze workouts gewoon vanuit huis en ja, zelfs als je geen ritmegevoel hebt dan zijn deze video’s nog een optie.

Zoals Emily het zelf zegt: “I don’t care if you got the choreography right, I just want you to move and sweat.”

Je bekijkt de ABBA-workout video hieronder:

Enne, mocht je de ABBA-workout inmiddels al kunnen dromen, dan deelt Emily gelukkig ook nog een aantal andere hele toffe thema’s. Wat dacht je van Grease, Dirty Dancing en The Greatest Showman… zeker allemaal het kijken waard.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen