It’s in the stars! Dit wil jij weten over het sterrenbeeld van je kind

Kinderen Valéry de Voijs 30 jan 2022
Leestijd: 3 minuten

Ben jij fan van astrologie en vind je het altijd interessant wat de sterren over je karakter te vertellen hebben? Dan wil jij even verder lezen. Dit zijn namelijk de belangrijkste eigenschappen van het sterrenbeeld van jouw kind.

Nieuwsgierig naar welk sterrenbeeld de baas zal willen spelen? Of welk sterrenbeeld als eerste het huis uit wilt? Je leest het hier.

Het sterrenbeeld van je kind

Dit hebben de sterren te zeggen:

Ram

Wat een gevoeligheid zal dat kleine menneke of meisje hebben. Rammen zijn namelijk ontzettend sensitief. Ze hebben dan ook de neiging om een muurtje om zich heen te maken, waardoor ze anderen op een afstandje kunnen houden. Ze zijn niet bang voor uitdagingen en ze gaan overal vol goede moed tegenaan. Daarbij verwachten ze dan ook dat jij ze ten alle tijden vertrouwd. In een groep met anderen kunnen ze soms onterecht ‘bazig’ overkomen.

Stier

Stieren willen het graag zelf uitzoeken allemaal. Ze kunnen dan ook ontzettend boos worden als ze daar niet de kans voor krijgen. Wanneer ze opgroeien zullen ze een behoorlijke dosis sarcasme ontwikkelen. Naast humor is vertrouwen erg belangrijk voor ze. Als jij ze iets beloofd, zul je dus écht je woord moeten houden.

Tweeling

Tweelingen zijn geen grote fan van het principe ‘iedereen verdient een tweede kans’. Vergeven kunnen ze wel, maar vergeven zullen ze niet zo snel. Tweelingen zijn daarbij enorm goed in analyseren. Als jij je kind met dit sterrenbeeld dus in stilte ziet zitten zal er heel wat in zijn koppie omgaan.

Kreeft

Aahhh… de gevoelige kreeften. Deze kinderen houd je niet voor de gek. Zij hebben een leugen of onzin dan ook meteen door en ze voelen feilloos aan als iemand niet oprecht is. Een thuisbasis en familie zijn dan ook heel belangrijk voor ze. Door hun grote gevoeligheid kunnen ze zich snel laten leiden door de sfeer om zich heen. Het is dan ook niet gek als ze van ‘0 tot 100’ schieten.

Leeuw

Fearless. Moedig. IJdel. Een tikkie koppig. Deze eigenschappen zul jij gegarandeerd herkennen in een zoon of dochter met het sterrenbeeld leeuw. Daarnaast zijn leeuwen ontzettend gul en lief, en willen ze graag erkend worden. Who wouldn’t?!

Maagd

Maagden kunnen nog weleens een probleem hebben met autoriteit. Daarbij kunnen ze soms nogal moody overkomen, en verwerken hun emoties dan ook graag alleen. In stilte. Ze laten misschien niet snel iemand toe, maar áls je eenmaal hun vertrouwen hebt gewonnen laten ze je niet zomaar gaan.

Weegschaal

Als je aan een weegschaal vraagt wat ze vanavond willen eten, zul je waarschijnlijk morgen nog met een leeg bord zitten. Weegschalen hebben nog weleens moeite met het nemen van beslissingen. Maar wat maakt besluiteloosheid nog uit als je zoveel sarcasme en humor hebt?

Schorpioen

Forgive, but never forget. Daar leven schorpioenen bij. Kinderen geboren in november kunnen nogal mysterieus zijn. Ze zijn extreem loyaal, en hebben een sterke intuïtie. Wat ze ook doen, ze gaan er helemaal voor.

Booschutter

Booschutters zijn onafhankelijk en gaan graag op avontuur. Ze zijn ontzettend positief en zullen met een boog om negatieve mensen heenlopen. Ze zijn eerlijk, en vertellen je waar het op staat. Ze zijn nieuwsgierig en open-minded. Ben niet verbaasd als ze op jonge leeftijd grote reizen willen maken.

Steenbok

Deze houd je niet zomaar voor de gek. Steenbokken hebben namelijk een neusje voor fakeness. Grote kans dat steenbokken al snel de baas spelen over hun broertjes en zusjes. Een tikkeltje dominant, maar altijd zelfverzekerd.

Waterman

Onderschat ze niet. Watermannen kunnen gevoelig en emotioneel overkomen maar ze zijn je altijd twee stappen voor. Ze zijn onafhankelijk en trekken graag hun eigen plan. Geen zorgen dus als ze niet zo snel vrienden maken, zij vermaken zich prima alleen.

Vissen

Vissen zullen nooit oordelen. Ze zijn namelijk enorm open-minded, en hebben een enorme wijsheid. Toch wilt dat niet zeggen dat ze nooit geïrriteerd raken. Vissen zijn namelijk allergisch voor oppervlakkigheid. Ze kunnen soms extreem aanhankelijk zijn, maar houden tegelijkertijd ontzettend van hun me-time.

Benieuwd welk sterrenbeeld de meeste kans heeft om later rijk te worden? Dat lees je hier.

Deze karaktertrekjes op basis van je sterrenbeeld vinden mensen leuk aan jou

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Instagram

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme