Deze karaktertrekjes op basis van je sterrenbeeld vinden mensen leuk aan jou

Horoscoop Anne Broekman 30 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

Iedereen heeft zo z’n unieke eigenaardigheden. En jouw sterrenbeeld heeft daar meer invloed op dan je misschien zou denken (ja, ook als je er niet in gelooft). Deze gekke trekjes en eigenschappen gebaseerd op jouw sterrenbeeld vinden mensen leuk aan jou.

Eigenschappen op basis van je sterrenbeeld

Astrologe Stefanie Weiss van The Saturn Sisters vertelde aan website Bustle welke charmante eigenaardigheden bij welk sterrenbeeld horen. Herken je jezelf erin?

Ram (21 maart – 19 april)

Tafels en stoelen aan de kant! Want als jij begint te dansen, is het haast een explosie van energie. Jij gaat he-le-maal los op de dansvloer. Het kan er soms wat gek uitzien omdat je niet altijd op de maat danst, maar ach. Het interesseert jou geen bal hoe je eruit ziet tijdens je moves, als jij maar lol hebt.

Stier (20 april – 20 mei)

Jij neemt de tijd om écht te genieten. Zo heb jij de gewoonte om uren over een maaltijd te doen, omdat je elke hap goed wilt proeven. Dat kan weleens voor irritatie zorgen bij je disgenoten (‘heb je het nou nog niet op?’). Dat maakt jou niet uit. In welke situatie jij ook zit, jij geniet hoe dan ook van het leven.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Ze zijn niet te stuiten, die Tweelingen. Om iets kleins (een geinige celebrity roddel of een nieuwe smaak Tony’s Chocolonely) ga jij compleet uit je dak van enthousiasme. Kijk jij een quiz op tv en je weet het goede antwoord, dan zit je te stuiteren op de bank, tot hilariteit van je vrienden.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Niets maakt jou gelukkiger dan een ander blij maken. Je houdt ervan om anderen te helpen en te verzorgen. Misschien kom je soms wat bemoeierig over, maar iedereen vergeeft jou dat omdat je simpelweg een grote lieverd bent.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Jij bent geobsedeerd door Instagram. Het juiste licht, de beste hoek, de mooiste pose: alles voor de perfecte foto. Deze inspanningen hebben een mooie reden: jij vindt het heel belangrijk om waardevolle herinneringen vast te leggen.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Als iets niet zwart op wit vast staat, dan moet je niets van een Maagd verwachten. Jij wilt duidelijkheid en structuur. Hoewel je misschien niet de spontaanste persoon op aarde bent, ben je wel betrouwbaar en altijd tot in de puntjes goed voorbereid.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Jij kunt je irritaties als geen ander opkroppen. Je hebt engelengeduld, tot de vulkaan ineens barst en je een woedeaanval van jewelste krijgt. Wat iedereen jou vergeeft, omdat je zo zelden écht boos wordt.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Heel indrukwekkend: als een Schorpioen een crush op iemand heeft, dan weet ze in no time ALLES over haar vlam. Jij hebt je roeping als detective duidelijk gemist. Niet voor niets vragen vriendinnen vaak jou om research te doen naar hun scharrels.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Als jij eenmaal aan het praten bent over een onderwerp waar jouw passie ligt (de beste series op Netflix, bijvoorbeeld), dan ben je niet meer te stoppen. Jouw vriendinnen zijn het niet altijd eens met jouw monologen, maar ze kunnen er wel om lachen.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Jij bent op en top een levensgenieter, met een oog voor luxe, mooie spullen. Als geen ander kan jij goede wijnen, zijden lakens of een prachtig uitzicht waarderen. En dit deel je graag met je dierbaren.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Veel Watermannen zijn nogal ondeugend, zeker tussen de lakens. Voor deze kinky trekjes schamen zij zich niet (en waarom zou je ook?), ze praten erover alsof ze het over het weer hebben.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Jij vindt het heerlijk om over jouw dromen te praten. Soms hang jij een verhaal op over een avontuur dat jij meemaakte – in een jungle ofzo – en heeft jouw gesprekspartner pas later door dat jij het over een droom had. Je bent een levendige verteller, dat is zeker.

Doe er je voordeel mee: Dit zijn exact de eigenschappen van je kind op basis van zijn of haar sterrenbeeld

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme