Stop met zoeken! 6x cadeaus waar iedere kleuter blij van wordt

Kinderen Lisa van den Akker 29 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Ben jij nog opzoek naar het perfecte cadeau voor jouw kleuter? Wanhoop niet! Wij zetten zes leuke cadeaus voor kleuters voor je op een rij. Hiermee tover je gegarandeerd een grote lach op hun gezicht.

De feestdagen staan weer voor de deur, dikke kans dat jij nog koortsachtig het internet afspeurt opzoek naar het perfecte cadeau voor jouw kleuter. Daarom helpen we je graag een handje.

Cadeaus voor een kleuter

Van deze cadeaus wordt iedere kleuter blij.

1. Play-Doh

Play-Doh blijft altijd een succesnummer. Met de Play-Doh prachtige taarten oven maakt je kleuter fantastische Play-Doh-taarten. Plaats klei in de bakvorm, zet ‘m in de oven en kijk hoe de taart rijst. Wanneer de taart klaar is, hoor je ‘ping’: nu kun je beginnen met decoreren. Een heus feestje! Je shopt hem hier voor 29,99.

2. Kroko Loko

Opzoek naar een leuk spel voor je kleuter dat nét even wat anders is dan het bekende Memory? Kies dan voor Kroko Loko. Dit leuke spel combineert Memory, met het herkennen van dieren en gooien met een dobbelsteen. Een spel dat favoriet is bij kleuters maar ook bij oudere kinderen! Je koopt Kroko Loko hier voor 9,99.

3. FurReal 

Geeft jouw kleuter jullie huisdier ook graag een metamorfose maar is de hond of kat het daar niet helemaal mee eens? Dan is een FurReal knuffeldier echt iets voor hem of haar. Kies bijvoorbeeld voor een Glamalot die je kan verkleden of voor Dimples de dolfijn. Dimples kan meer dan tachtig geluiden maken en is gek op haar bijgeleverde vishapje. Daarnaast wordt ze graag geborsteld. Als je haar aait, kwispelt ze zachtjes met haar vin. En rol je haar bal naar haar toe? Dan probeert ze ‘m terug te slaan! Je shopt de verschillende FurReal knuffeldieren hier.

4. Magnetisch constructiespeelgoed

Houdt je kleuter van bouwen maar wil je iets anders dan Lego of K’nex? Denk dan eens aan magnetisch constructiespeelgoed. Met deze tegels met magnetische randen kun je de allermooiste bouwwerken maken. Je hebt ze van verschillende merken zoals Coblo of Magnatiles.

5. Monopoly Junior Peppa Pig

Is jouw kind gek op Peppa? Dan is deze junior versie van Monopoly perfect voor jouw kleuter. Met Peppa, George, Mama of Papa Big als pion koop je Peppa’s huis, de tuin van Opa Big of Sneeuwberg. Plus, je kleuter oefent ook gelijk je telvaardigheden met het tellen van het Monopoly-geld. Je shopt het spel hier voor 21,99.

6. SmartGames

Wil je jouw kind iets educatiefs én leuks laten doen? Geef je kleuter dan SmartGames cadeau. Kies bijvoorbeeld voor het Roodkapje spel waarbij je kind een weg moet maken van Roodkapje naar het huis. Ook fijn, dit spel kunnen ze in hun eentje spelen en is dus perfect als je kind zich even zelf moet vermaken! Je koopt SmartGames Roodkapje hier voor 26,99.

5 dingen die niemand je vertelt over een kleuter opvoeden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme